Lekkages opsporen in verwarmingsleidingen

Wij sporen lekkages op in verwarmingsleidingen met speciale apparatuur zoals thermografische camera’s. Zo kunnen wij het lek vinden zonder hak- of breekwerk!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

Type lekkages

Met onze geavanceerde apparatuur en slimme methodes sporen wij lekkages op in onder andere:

Maak een afspraak!

Bel 085 7825581

Lekdetectiecentrale spoort lekkages op in verwarmingsleidingen

Binnen iedere woning bevinden zich verwarmingsleidingen. U wilt uw woning immers zeker in de herfst- en wintermaanden kunnen verwarmen. Hoewel er op internet steeds meer informatie te vinden is over het aanleggen van verwarmingsleidingen, kiezen nog veel mensen voor de hulp van een loodgieter. Dit blijkt vaak een slimme keuze te zijn, omdat er veel fout kan gaan bij het aanleggen of verleggen van verwarmingsleidingen. Denk bijvoorbeeld aan speling tussen aansluitpunten, waardoor het water via de speling uit de leidingen kan sijpelen. Denkt u zelf ook last te hebben van een dergelijke lekkage? Laat een lekdetectie uitvoeren door Lekdetectiecentrale, wij kunnen alles lekkages in verwarmingsleidingen opsporen! Onze specialisten hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van een dergelijke lekdetectie.

Een lekdetectie rond kapotte verwarmingsleidingen

lekkages opsporen in verwarmingsleidingenIn de meeste gevallen zal er warm water door de verwarmingsleidingen stromen. Dit is voor ons dan ook de reden om in veel gevallen voor lekdetectie met een thermografische camera te kiezen. Met dit hulpmiddel kunnen we mogelijke lekkages heel eenvoudig in kaart brengen tijdens de lekdetectie bij uw verwarmingsleidingen. Het verwarmde water zal uit de leidingen sijpelen, waardoor de omgeving rond de leidingen rood zal kleuren op de camerabeelden tijdens de lekdetectie.

Mocht de lekkage zich bij de koudwaterleidingen bevinden, dan zal men sneller voor een lekdetectie met een ultrasoon detectie kiezen. Hierbij maken we gebruik van de weerkaatsing van ultrasone trillingen!

De lekkage laten verhelpen

Nadat wij een lekdetectie rond uw verwarmingsleidingen hebben uitgevoerd, zullen we de resultaten in een uitgebreid verslag voor u vastleggen. Dit verslag kunt u aan een loodgieter overdragen om de lekkage rond de verwarmingsleiding te verhelpen. De loodgieter hoeft hierdoor niet zelf naar de bron van de lekkage te zoeken, wat tijd en kosten bespaart. Het rapport kunt u ook bij een verzekeraar indienen, om uw kosten vergoed te krijgen.

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

Dankzij onze geavanceerde technieken kunnen wij lekkages opsporen zonder hak- en breekwerk. Bel ons, we zijn u graag van dienst!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!