Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Sittard –
Lekdetectie uitvoeren zonder
hak- en breekwerk

Bespaar op de kosten van onnodig sloopwerk. Laat een lekdetectie uitvoeren
door de Lekdetectiecentrale!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Sittard

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Redenen voor het uitvoeren van een lekdetectie in Sittard

Het kan om verschillende redenen het overwegen waard zijn om een lekdetectie in Sittard uit te laten voeren. Met een lekdetectie verkleint u de kans op de noodzaak van het uitvoeren van hak- en breekwerk. Denk bijvoorbeeld aan het openhalen van muren en vloeren! Voorheen was dit vaak noodzakelijk, om de kans op het vinden van de bron van een lekkage te vergroten. Door moderne technologieën in te zetten bij het opsporen van lekkages is dit niet langer noodzakelijk. Onze specialisten hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten lekdetecties.

Denk hierbij niet alleen aan lekdetecties rond waterleidingen. Ook voor een lekdetectie in Sittard bij een gaslekkage kunt u op onze hulp rekenen! Zeker bij een gaslekkage is het raadzaam om tijdig voor een oplossing te zorgen. Zo maakt u de kans op gevaarlijke situaties aanzienlijk kleiner. Denk aan een explosiegevaar of het gevaar op een verstikking.

Hulpmiddelen bij een lekdetectie in Sittard

Zoals reeds beschreven werd, kunnen we verschillende hulpmiddelen inzetten bij een lekdetectie in Sittard. Het is bijvoorbeeld gebruikelijk om een thermografische camera te gebruiken. Met dit type camera is het mogelijk om warmteverschillen in beeld te brengen. Ideaal voor het opsporen van een lek bij warmwaterleidingen. Ook bij een warmtelek in huis kan deze camera de uitkomst bieden.

Naast een thermografische camera kunnen we ultrasone trillingen, een rookproef en een kleurproef gebruiken. Deze methodes worden onder meer ingezet voor het oplossen van een gaslek in huis, een lekkage rond uw dakbedekking en lekkages bij koudwaterleidingen.

Nazorg bij een lekkage in huis

Een lekkage opsporen is een taak die u aan onze specialisten over kunt laten. Voor het daadwerkelijk verhelpen van een lekkage kunt u een loodgieter, dakdekker of timmerman inschakelen. Wij voorzien u na het uitvoeren van een lekdetectie in Sittard altijd van een uitgebreid rapport. Dit rapport kunt u aan een loodgieter of soortgelijke vakman overhandigen, om de lekkage op te laten lossen. Deze vakman hoeft niet langer zelf naar de bron van een lekkage te zoeken, waardoor de lekkage sneller voor u opgelost kan worden.

Voorkom schade aan uw woning en laat altijd eerst een lekdetectie in Sittard uitvoeren!

Neem contact op!

Bel 046-7820548

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons