Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Zutphen –
Lek vakkundig opgespoord zonder
hak- en breekwerk

Onze experts sporen het lek op zonder onnodig sloopwerk. Bespaar op de kosten
en schakel de Lekdetectiecentrale in!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Zutphen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Zutphen vaak de voordeligste optie bij lekkages

Lekkages komen in verschillende vormen voor binnen woningen. Denk bijvoorbeeld aan een waterlekkage, een gaslekkage, een warmtelekkage, enzovoorts. Zeker bij een water- en gaslekkage is het belangrijk om zo snel mogelijk voor een oplossing te zorgen. Een waterlekkage kan voor een ernstige schade aan uw woning zorgen. Denk aan schimmelplekken, die op muren en plafonds ontstaan, Een gaslekkage zorgt minder snel voor schade, maar brengt wel een explosie- en verstikkingsgevaar met zich mee. Een lekkage opsporen kunt u aan onze specialisten overlaten. Zij voeren een lekdetectie in Zutphen voor u uit, om tot de bron van de lekkage te kunnen komen.

Voorheen schakelde men vaak een loodgieter in om de lekkage op te laten sporen. Een lekdetectie in Zutphen uit laten voeren is echter veel voordeliger en bespaart u veel schade!

Voordelen van een lekdetectie in Zutphen

Bij een lekdetectie in Zutphen kunnen we verschillende hulpmiddelen gebruiken. Het voornaamste voordeel van deze hulpmiddelen, is het feit dat er geen schade hoeft te worden aangericht. Voor het vinden van de lekkage is het bijvoorbeeld niet noodzakelijk om een muur of vloer open te halen. Dergelijke kosten worden vaak niet vergoed, waardoor u veel schade zelf moet herstellen. Bij een lekdetectie in Zutphen hoeft u enkel de muur of vloer open te laten halen, die het herstel van de lekkage belemmert.

Het verhelpen van een lekkage kunt u aan een loodgieter of soortgelijke vakman overlaten. Wij zullen u van een uitgebreid rapport voorzien. In dit rapport wordt precies omschreven, waar de bron van de lekkage zich bevindt.

Voorbeelden van geschikte hulpmiddelen

Een lekdetectie kan op tal van verschillende manieren worden uitgevoerd. Zo kunnen we u onder meer hulp bieden met een thermografische camera. Dit type camera is ideaal bij het opsporen van een warmtelek, of een lek rond een warmwaterleiding. Bij koudwaterleidingen is het gebruik van ultrasone trillingen gebruikelijker. Voordat we aan de slag gaan, zullen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden die we u bieden.

Laat u ook informeren over de voordelen en mogelijkheden van het laten uitvoeren van een lekdetectie in Zutphen!

Neem contact op!

Bel 079-7820501

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons