Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Soest –
Lek opsporen zonder onnodig
hak- en breekwerk

Dankzij onze moderne apparatuur en ervaren werknemers is hak- en breekwerk
overbodig. Vaak vergoedt uw verzekering de lekdetectie.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Soest

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Soest uitvoeren biedt verschillende voordelen

Steeds vaker worden lekdetectie in Soest uitgevoerd. Wanneer u een vermoeden heeft last te hebben van een lekkage is het verstandig om een lekdetectie in Soest uit te laten voeren. Met een lekdetectie kan het lek nauwkeurig worden gelokaliseerd. Dit voorkomt dat er onnodig hak- en breekwerk wordt uitgevoerd om het lek te vinden. Het is verstandig om een lekkage zo snel mogelijk op te lossen. Dit verkleint de kans dat de lekkages voor een ernstige schade aan uw woning zorgen. Denk bijvoorbeeld aan schimmelplekken op muren en vloeren, of rottend hout bij uw dakconstructie.

Lekdetectiecentrale biedt niet alleen hulp bij het opsporen van een lekkage rond waterleidingen. Ook voor een lekkage bij een gasleiding staan onze specialisten klaar! Of wat te denken van een warmtelek in huis? Met een warmtelek ervaart u de nadelig effecten van een onnodig hoog energieverbruik.

Werkwijze bij een lekdetectie in Soest

Bij een lekdetectie in Soest maken onze specialisten altijd eerst een inventarisatie van de situatie. Waar zou de bron van de lekkage zich kunnen bevinden? Om wat voor soort lekkage gaat het? Op basis van deze eerste inventarisatie kiezen we vervolgens voor een van onze hulpmiddelen om het lek op te sporen. Voorbeelden van deze tools zijn bijvoorbeeld een thermografische camera, een rookproef en een kleurproef.

Een kleurproef kan onder meer worden ingezet voor het vinden van de lekkage rond uw dakbedekking. Vaak blijkt het erg lastig te zijn om een klein scheurtje in uw dakbedekking op te merken. Door hier gekleurd water over te spuiten, zal de kleur aan de binnenzijde van uw dak zichtbaar worden.

Rapportage na een lekdetectie

Hoewel een lekkage opsporen een relatief eenvoudige klus voor ons is, bieden we geen hulp bij het oplossen van de lekkage. U doet er verstandig aan om hier een specialist voor in te schakelen. Denk aan een loodgieter of een dakdekker, afhankelijk van het type lekkage. Zij kunnen de lekkage op basis van het rapport wat u van ons ontvangt eenvoudig verhelpen. In het rapport staat heel nauwkeurig beschreven, waar de bron van de lekkage zich bevindt.

Laat ook uw woning controleren op de aanwezigheid van lekkages, met een lekdetectie in Soest!

Neem contact op!

Bel 035-7820539

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons