Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Veenendaal –
Vakkundige lekdetectie zonder
onnodig sloopwerk

Dankzij onze moderne apparatuur is hak- en breekwerk niet nodig. Ook
vergoedt uw verzekering vaak de kosten van een lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Veenendaal

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Veenendaal: laat uw muren en vloeren intact!

Een van de redenen om voor het uitvoeren van een lekdetectie in Veenendaal te kiezen, is het voorkomen van hak- en breekwerk. Wanneer u een lekkage opsporen aan een loodgietersbedrijf overlaat, is de kans groot dat een muur of vloer moeten worden opengehaald. Zonder het openhalen van de muur lijkt het immers onmogelijk om bij de leidingen te komen die achter de muur lopen. Gelukkig is er tegenwoordig een simpelere oplossing! Laat de Lekdetectiecentrale een lekdetectie in Veenendaal voor u uitvoeren. Met een lekdetectie is het gebruik van hak- en breekwerk niet langer noodzakelijk. Zo blijven uw muren en vloeren intact.

Naast het voorkomen van hak- en breekwerk zijn er meer redenen om voor een lekdetectie te kiezen. Denk ook aan de brede inzetbaarheid van een lekdetectie in Veenendaal! Zo kan een lekdetectie gebruikt worden voor een lek bij waterleidingen, een gaslek, een warmtelek, enzovoorts. Voor het opsporen van welk type lekkage wilt u een lekdetectie laten uitvoeren?

Mogelijkheden bij een lekdetectie in Veenendaal

Een lekdetectie in Veenendaal kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een thermografische camera. Met een thermografische camera kunnen warmteverschillen in beeld worden gebracht. Ideaal bij een lekkage rond warmwaterleidingen, of bijvoorbeeld bij een warmtelek. Andere hulpmiddelen die we kunnen inzetten zijn onder meer ultrasone trillingen, een rookproef en een kleurproef. Onze specialisten zullen u vooraf meer vertellen over de werking van deze tools voor een lekdetectie in Veenendaal.

Rapportage na een lekdetectie in uw woning

Bij een lekdetectie in Veenendaal zoeken we enkel naar de bron van de lekkage. Voor het daadwerkelijk verhelpen van de lekkage kunt u bij een vakman terecht. Denk aan een loodgieter, een glaszetter, of een dakdekker. Deze vakman kan op basis van een uitgebreid rapport voor een vakkundige en doelgerichte oplossing bij lekkages zorgen. De vakman hoeft zelf immers niet langer naar de bron van de lekkage te zoeken! Zo wordt de kans op schade aan uw woning kleiner.

Laat ook een lekkage in uw woning opsporen, door een lekdetectie in Veenendaal uit te laten voeren!

Neem contact op!

Bel 0318-782504

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons