Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in [Stad] –

Lekkages direct opgespoord zonder
hak- en breekwerk

Sloopwerk is overbodig dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele
werkwijze. Uw verzekering vergoedt vaak de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Hoorn

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Hoorn zonder hak- en breekwerk

Een van de nadelen aan een lekkage, is dat de bron hiervan vaak lastig te vinden is. Het is vaak onmogelijk om zelf een bron met het blote oog te vinden. Een loodgieter inschakelen is in zo’n geval een van de mogelijkheden die u heeft. In veel gevallen zal de loodgieter een muur of vloer openbreken om de bron van een lekkage te traceren. Enigszins afhankelijk van het type lekkage in uw woning. Verstandiger is het om een lekdetectie in Hoorn uit te laten voeren. Door voor een lekdetectie in Hoorn te kiezen is hak- en breekwerk niet langer noodzakelijk.

Lekdetectiecentrale beschikt over verschillende hulpmiddelen om de lekkagebron, zonder schade aan te richten, te vinden. Niet alleen voor een lekkage rond waterleidingen komen deze hulpmiddelen goed van pas. Ook bij een lekkage in de gasleiding is het laten uitvoeren van een lekdetectie in Hoorn een slimme keuze.

Mogelijkheden bij een lekdetectie in Hoorn

Bij een lekdetectie in Hoorn hebben onze specialisten de keuze uit verschillende mogelijkheden. Lekkages rond warmwaterleidingen worden vaak getraceerd met een thermografische camera. Dit type camera brengt temperatuurverschillen tussen water binnen en buiten deze leidingen in beeld. Een alternatief is het gebruik van ultrasone trillingen. Ook bij koudwaterleidingen zijn deze ultrasone trillingen een fijn hulpmiddel. Op basis van de tijd tussen het zenden van trillingen en het ontvangen van de weerkaatsing kan de lekkagebron gevonden worden.

Een gaslekkage opsporen kan op andere manieren. In dit geval is het bijvoorbeeld mogelijk om een rookproef te gebruiken. Hierbij wordt rook in de gasleiding gespoten. Op de plekken waar het rook de gasleiding verlaat, bevindt zich zeer waarschijnlijk een lek.

Uitgebreide rapportage nadien

De lekkage opsporen is de eerste stap! Dit is echter niet voldoende om waterschade of bijvoorbeeld een explosiegevaar te voorkomen. Nadat wij de lekdetectie in Hoorn voor u hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport staat precies omschreven waar een loodgieter de bron van de lekkage kan vinden. De loodgieter kan vervolgens direct voor een passende en doelgerichte oplossing zorgen om schade te voorkomen.

Voorkom een nare schade aan uw woning, door voor een lekkage altijd eerst een lekdetectie in Hoorn uit te laten voeren.

Neem contact op!

Bel 0229-782502

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons