Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Eindhoven –

De Lekdetectiecentrale spoort het lek
direct op zonder te slopen

Onze moderne apparatuur biedt bij ieder type lek een uitkomst.
Wij sporen lekkages op zonder te slopen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Eindhoven

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hulp bij een lekdetectie in Eindhoven

Bij het minste vermoeden van een lekkage in uw woning is het raadzaam om een lekdetectie in Eindhoven te laten uitvoeren. Voor het laten uitvoeren van een lekdetectie in Eindhoven bent u bij de Lekdetectiecentrale aan het juiste adres. Onze specialisten kunnen de bron van een lekkage voor u opsporen om ernstige waterschade aan uw woning te voorkomen. Des te sneller u een lekkage laat oplossen, des te kleiner is de kans dat u te maken krijgt met schimmelplekken op muren, rottende plekken in het houtwerk onder uw dak, of andere vormen van waterschade. Waar in huis denkt u last te hebben van een lekkage?

Hulpmiddelen voor een lekdetectie in Eindhoven

Voor het uitvoeren van een lekdetectie in Eindhoven hebben wij de beschikking over verschillende hulpmiddelen. Een voorbeeld van zo’n hulpmiddel is een thermografische camera, waarmee we op zoek kunnen gaan naar temperatuurverschillen. Deze thermografische camera is handig voor het uitvoeren van een lekdetectie rondom een warmwaterleiding. Het water dat buiten de leiding terechtgekomen is zal namelijk minder warm zijn dan het water in de leiding of afvoer zelf. Voor het opsporen van lekkages rondom koudwaterleidingen kunnen we een ultrasone lekdetectie in Eindhoven uitvoeren. Hierbij maken we gebruik van ultrasone trillingen om het lek op te sporen.

Uitgebreide rapportage na een lekdetectie

Nadat wij een lekdetectie in Eindhoven voor u hebben uitgevoerd zullen we u van een uitgebreide rapportage voorzien. Deze rapportage kan door loodgieters gebruikt worden om de lekkage heel doelgericht en snel voor u op te lossen, zonder dat er overbodig hak- en breekwerk uitgevoerd wordt. Daarnaast kunt u het rapport van onze specialisten ook gebruiken bij het indienen van een declaratie voor het herstel van de lekkage en waterschade aan uw woning bij uw verzekeraar.

Neem contact op!

Bel 040-7820261

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons