Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Heerlen –

Lekkages direct opgespoord zonder
hak- en breekwerk

Sloopwerk is overbodig dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele
werkwijze. Uw verzekering vergoedt vaak de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Heerlen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Waarom een lekdetectie in Heerlen uit laten voeren?

Wanneer u met een lekkage in huis te maken heeft, is het belangrijk om deze spoedig op te laten lossen. Veel mensen schakelen voor het oplossen van lekkages een loodgietersbedrijf in. Wanneer de lekkage moeilijk vindbaar is, is het verstandig om een lekdetectie in Heerlen uit te laten voeren. Door eerst voor een lekdetectie te kiezen, wordt een onnodige schade aan uw woning voorkomen. Loodgieters beschikken vaak niet over de middelen om een lekkage zonder hak- en breekwerk te traceren. Als gevolg hiervan moeten er muren en vloeren in huis worden opengehaald, om tot de bron van de lekkage te kunnen komen. Dit is zonde!

Met de meeste hulpmiddelen die onze specialisten gebruiken tijdens een lekdetectie in Heerlen, kan een lekkage worden opgespoord zonder hak- en breekwerk. Alleen voor het daadwerkelijk oplossen van de lekkage kan hak- en breekwerk noodzakelijk zijn.

Werkwijze bij een lekdetectie in Heerlen

Bij een lekdetectie in Heerlen kunnen verschillende tools worden ingezet. Denk aan een thermografische camera, ultrasone trillingen, een rookproef of een drukproef. Elk van deze tools heeft z’n eigen voordelen. Een rookproef komt bijvoorbeeld goed van pas in het geval van een gaslekkage. Door het rook in de gasleiding te spuiten, zal dit op de plekken van de lekkages uit de gasleiding komen.

In het geval van een lekkage rond waterleidingen is het gebruik van een thermografische camera of ultrasone trillingen gebruikelijker. Een thermografische camera vergemakkelijkt een lekkage opsporen, door de temperatuurverschillen in beeld te brengen. Het uit de leiding gelekte water zal een lagere temperatuur hebben, dan het warme water in de leidingen.

Rapport voor een loodgietersbedrijf

Een lekkage opsporen eindigt niet bij het uitvoeren van een lekdetectie in Heerlen. Nadien zullen we u van een uitgebreid rapport voorzien, die u aan een loodgieter kan overhandigen. De loodgieter zal vervolgens voor een passende oplossing zorgen om de lekkage te verhelpen. Dankzij ons rapport hoeft een loodgieter zelf niet meer naar de bron van de lekkage te zoeken, wat tijd en schade bespaart.

Laat ook bij lekkages in uw woning altijd eerst een lekdetectie in Heerlen uitvoeren!

Neem contact op!

Bel 045-7820541

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons