Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Ede –
Lekdetectiecentrale spoort lekkages op zonder onnodig sloopwerk!

Dankzij onze moderne technologieën en professionele werkwijze worden lekken schadevrij opgespoord! Bijkomend voordeel: vaak vergoedt de verzekering de kosten.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Ede

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Redenen voor het uitvoeren van een lekdetectie in Ede

Een lekdetectie in Ede uit laten voeren kan om verschillende redenen interessant zijn. Zo kan het verstandig zijn om uw pand regelmatig te laten controleren op lekkages. Wanneer de lekkage eenmaal ontstaan is, blijkt de kans op waterschade groot te zijn. Denk aan houtrot in uw dakconstructie. Niet alleen kost het veel moeite om de schade te herstellen, ook kan het dergelijke constructies verzwakken. Ook wanneer u momenteel te maken heeft met een lekkage in huis, kan een lekdetectie in Ede verstandig zijn.

Door voor een lekdetectie in Ede te kiezen, wordt een lekkage opsporen aanzienlijk makkelijker. Voorheen moest er vaak het nodige hak- en breekwerk worden uitgevoerd om de bron van een lekkage te vinden. Tegenwoordig is dat niet langer noodzakelijk! Een lekdetectie maakt het mogelijk om de lekkage zonder de noodzaak van hak- en breekwerk op te sporen. Waar in uw woning heeft u last van een lekkage?

Werkwijze bij een lekdetectie in Ede

Wanneer onze specialisten een lekdetectie in Ede uitvoeren, hebben zij verschillende hulpmiddelen tot hun beschikking. Het is afhankelijk van het type lekkage, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een lekkage bij uw warmwaterleidingen? Een lekkage rond uw dakbedekking? Of wellicht een gaslekkage? Enzovoorts. Op basis van deze eerste bevindingen gaan onze specialisten aan de slag met de lekdetectie in uw woning.

Bij het uitvoeren van een lekdetectie hebben wij de beschikking over: een thermografische camera, een rookproef, een drukproef, een kleurproef, ultrasone trillingen, enzovoorts.

Lekkage op laten lossen door loodgieters

Nadat de lekdetectie in Ede succesvol is afgerond, ontvangt u een uitgebreid rapport. In dit rapport staat heel nauwkeurig beschreven waar de bron van de lekkage zich bevindt. Vervolgens kan een loodgieter de lekkage voor u oplossen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar. Een lekkage op laten lossen kost dankzij onze lekdetectie minder tijd. Daarbij is de kans kleiner dat een loodgieter onnodig veel hak- en breekwerk binnen uw woning uitvoert.

Laat beginnende lekkages in een vroeg stadium opsporen, door een lekdetectie in Ede uit te laten voeren!

Neem contact op!

Bel 0318-782504

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons