Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekkage aan uw balkon opsporen

Heeft u een lekkage aan uw balkon? Wij sporen op waar het lek precies zit, zonder dat we het
balkon van u of uw buren open hoeven te breken. Bel de Lekdetectiecentrale!

 • Vakkundige lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Heldere prijzen
 • Duidelijk rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Landelijke dekking
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Type lekkages

Met onze geavanceerde apparatuur en slimme methodes sporen wij lekkages op in onder andere:

Maak een afspraak!

Bel 085 7825581

Werkgebied

Lekdetectiecentrale is actief in heel Nederland. U vindt ons onder andere in onderstaande plaatsen.

Lekkage aan het balkon opsporen? Bel ons!

Lekkages kunnen op tal van verschillende plekken binnen uw woning ontstaan. Denk aan de lekkages rond uw leidingen, lekkages rond de afvoer van uw sanitaire voorzieningen, enzovoorts. Het is van groot belang dat u lekkages zo snel mogelijk laat verhelpen, om de kans op blijvende waterschade te minimaliseren. Dit geldt niet alleen voor de lekkages in huis, maar bijvoorbeeld ook voor een lekkage aan uw balkon. Wilt u een lekkage aan het balkon opsporen? Schakel dan de hulp van de Lekdetectiecentrale in! Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen, die het mogelijk maken om de bron van lekkages te achterhalen.

Hulpmiddel voor een lekdetectie op balkons

lekkage balkon opsporenEen lekdetectie op het balkon kunnen wij op verschillende manieren voor u opsporen. Wij kunnen hierbij onder meer gebruik maken van ultrasone trillingen of infrarooddetectie. Nadat wij een lekdetectie op uw balkon hebben uitgevoerd ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage. Deze rapportage kan door een loodgieter gebruikt worden om de lekkage te verhelpen. Hak- en breekwerk wordt hierdoor overbodig!

Warmtelek opsporen op het balkon

Naast de waterlekkages die op het balkon van uw woning voor kunnen komen, kan er ook sprake zijn van een warmtelek. Bij een warmtelek ontsnapt er veel warme lucht uit uw woning, waardoor u meer energie verbruikt dan noodzakelijk is. Door het warmtelek aan de balkonzijde van uw woning op te sporen, kunt u de isolatie in huis heel doelgericht verbeteren. De Lekdetectiecentrale helpt u graag bij het uitvoeren van een dergelijke lekdetectie op uw balkon. Dit kan onder meer door gebruik te maken van een thermografische camera, waarmee warmteverschillen heel eenvoudig in beeld gebracht kunnen worden.

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

Hoe lang duurt het gemiddeld om een lekkage aan mijn balkon te vinden?

Dit hangt er maar net vanaf hoe u te werk gaat. Gaat u zelf de lekkage aan uw balkon opsporen? Dan kan dit betrekkelijk lang duren. Zeker wanneer het een onzichtbare lekkage betreft. Deze zit vaak goed verborgen en is daardoor lastig te vinden. Schakelt u een lekdetectiespecialist in? Dan is het lek binnen de kortste keren boven water. Hoe dit kan? Doordat een specialist het lek opspoort met behulp van speciale methodes. Deze methodes kunt u zelf niet uitvoeren. Met behulp van een lekdetectiespecialist beperkt u dus de schade die een lekkage doorgaans veroorzaakt.

Hoe weet u of u een lekkage heeft aan uw balkon?

Een lekkage aan uw balkon is zeer vervelend. Dit kan namelijk de nodige schade aan uw woning veroorzaken. Een lekkage is vaak met het blote oog zichtbaar. Mogelijk ziet u water lopen of zitten er vochtplekken op uw vloer of muur. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn. Er kan ook een onzichtbare lekkage in uw balkon zitten. Juist onzichtbare lekkages richten vaak veel schade aan. Heeft u het vermoeden dat u te maken heeft met een lekkage aan uw balkon? Schakel dan een professional in. Met speciale apparatuur kan hij de lekkage aan uw balkon snel opsporen.

Welke methodes worden gebruikt bij het opsporen van lekkages aan uw balkon?

Het vinden van een lekkage aan uw balkon is lastig. Ook al is het oppervlak van uw balkon vaak maar klein. Een lekkage hoeft namelijk helemaal niet groot te zijn. Dit maak een lekkage aan uw balkon opsporen dan ook geen gemakkelijke opgave. Met behulp van lekdetectie is het probleem echter snel opgespoord. Wacht dan ook niet te lang, want dan ontstaat veel schade. Een lekdetectiespecialist heeft verschillende methodes om het lek aan uw balkon op te sporen. Zo kan hij bijvoorbeeld gebruikmaken van ultrasoon geluid. Daarnaast is het mogelijk een vochtmeting uit te laten voeren. Met deze methodes is het lek aan uw balkon snel boven water.

Is de lekkage aan uw balkon schadelijk voor de isolatie in uw huis?

Ja, dit kan wel degelijk het geval zijn. Waarom? Omdat er bij een lekkage water via uw balkon naar binnen kan stromen. Ook al zijn het maar kleine hoeveelheden, dat wil nog niet zeggen dat dit niet schadelijk is. Het komt namelijk regelmatig voor dat mensen helemaal niet doorhebben dat hun balkon lekt. Na verloop van tijd komen zij hier pas achter doordat bijvoorbeeld isolatie beschadigd is. Het vervangen hiervan is behoorlijk prijzig. Laat een lekkage aan uw balkon dan ook direct opsporen wanneer u een vermoeden heeft. Dit doet u met behulp van een lekdetectiespecialist. Met speciale methoden heeft hij de lekkage aan uw balkon snel opgespoord.

Dankzij onze geavanceerde technieken kunnen wij lekkages opsporen zonder hak- en breekwerk. Bel ons, we zijn u graag van dienst!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Dit schrijven klanten over ons

 • "Super aardig en vriendelijke service. Hij legt je goed het proces uit. Laat je niet voor verassingen staan en verteld in normaal Nederlands het proces. Zou hem iedereen aan kunnen raden."

  Roan Graas (15-12-2022)
 • "Het is aan de prijs, maar dat was aangekondigd. De kwaliteit van het onderzoek is er ook naar. Sebastiaan heeft alle aandacht en neemt je als klant goed mee in zijn onderzoek!"

  Van den Hoek Bart (15-12-2022)
 • "Van tevoren werd ik gebeld dat de medewerkers onderweg waren. De service is uitstekend en ik kon snel een afspraak krijgen. De medewerkers zijn vakkundig en hebben goed werk geleverd. De lekkages waren heel snel gevonden. Het meetverslag had ik dezelfde avond in de mail waar ik erg blij mee was. Ik wil een ieder aanraden om van dit bedrijf gebruik te maken"

  Marion Cairo (17-11-2022)
 • "Prettig bedrijf, klantenservice gemakkelijk te bereiken. Afspraak inplannen ging snel, helaas vanwege privéomstandigheden moest de afspraak op korte termijn geannuleerd worden. Voor hen ook niet prettig ivm planning. Echter is het door lekdetectiecentrale heel sportief opgepakt. Fijn dat er wordt meegedacht en duidelijk wordt gecommuniceerd."

  Barbara den Besten (16-11-2022)
Call Now Button