Lekkage aan uw balkon opsporen

Heeft u een lekkage aan uw balkon? Wij sporen op waar het lek precies zit, zonder dat we het
balkon van u of uw buren open hoeven te breken. Bel de Lekdetectiecentrale!
  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar
Type lekkages
Met onze geavanceerde apparatuur en slimme methodes sporen wij lekkages op in onder andere:
Maak een afspraak!
Bel 085 7825581

Lekkage aan het balkon opsporen? Bel ons!

Lekkages kunnen op tal van verschillende plekken binnen uw woning ontstaan. Denk aan de lekkages rond uw leidingen, lekkages rond de afvoer van uw sanitaire voorzieningen, enzovoorts. Het is van groot belang dat u lekkages zo snel mogelijk laat verhelpen, om de kans op blijvende waterschade te minimaliseren. Dit geldt niet alleen voor de lekkages in huis, maar bijvoorbeeld ook voor een lekkage aan uw balkon. Wilt u een lekkage aan het balkon opsporen? Schakel dan de hulp van de Lekdetectiecentrale in! Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen, die het mogelijk maken om de bron van lekkages te achterhalen.

Hulpmiddel voor een lekdetectie op balkons

lekkage balkon opsporenEen lekdetectie op het balkon kunnen wij op verschillende manieren voor u opsporen. Wij kunnen hierbij onder meer gebruik maken van ultrasone trillingen of infrarooddetectie. Nadat wij een lekdetectie op uw balkon hebben uitgevoerd ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage. Deze rapportage kan door een loodgieter gebruikt worden om de lekkage te verhelpen. Hak- en breekwerk wordt hierdoor overbodig!

Warmtelek opsporen op het balkon

Naast de waterlekkages die op het balkon van uw woning voor kunnen komen, kan er ook sprake zijn van een warmtelek. Bij een warmtelek ontsnapt er veel warme lucht uit uw woning, waardoor u meer energie verbruikt dan noodzakelijk is. Door het warmtelek aan de balkonzijde van uw woning op te sporen, kunt u de isolatie in huis heel doelgericht verbeteren. De Lekdetectiecentrale helpt u graag bij het uitvoeren van een dergelijke lekdetectie op uw balkon. Dit kan onder meer door gebruik te maken van een thermografische camera, waarmee warmteverschillen heel eenvoudig in beeld gebracht kunnen worden.

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

Dankzij onze geavanceerde technieken kunnen wij lekkages opsporen zonder hak- en breekwerk. Bel ons, we zijn u graag van dienst!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!