Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Emmeloord –

Efficiënte lekdetectie zonder schadelijke ingrepen is onze specialiteit

Met geavanceerde technologieën en een deskundige aanpak vermijden we destructief sloopwerk. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak gedekt door verzekeringspolissen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

De aanpak van Lekdetectiecentrale is gericht op het vermijden van ingrijpend sloopwerk dankzij onze geavanceerde lekdetectiemethoden, zoals hakken en breken, waardoor u kosten bespaart op reparaties. Bovendien worden deze diensten vaak vergoed door verzekeringsmaatschappijen.

Lek gevonden! Wat nu?

Na het vaststellen van de oorsprong van de lekkage, ontvangt u van ons een uitgebreid en nauwkeurig rapport. Hierin worden de locaties van de lekkages duidelijk aangegeven, zodat loodgieters gericht en efficiënt kunnen werken aan de benodigde reparaties. U kunt dit rapport direct gebruiken om een loodgieter in te schakelen voor de noodzakelijke herstelwerkzaamheden, of het rapport indienen bij uw verzekeraar, die vaak de kosten voor lekdetectie vergoedt.

lekdetectie emmeloord

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Emmeloord

Lekdetectie in Emmeloord is van essentieel belang voor het accuraat opsporen van lekkages in gebouwconstructies zonder destructieve technieken toe te passen. Onze experts maken gebruik van geavanceerde methoden zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmetingen en druktesten om verborgen lekkages te lokaliseren in onderdelen zoals leidingen, muren, daken en vloeren. Voor elke specifieke situatie ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie die aansluit bij de unieke kenmerken van het probleem.

Gedetailleerd rapport na lekdetectie

Na de lekdetectie ontvangt u een gedetailleerd rapport waarin de exacte locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages worden beschreven. Dit rapport stelt loodgieters en onderhoudsteams in staat om gericht en efficiënt reparatiewerk uit te voeren, waardoor de hersteltijd aanzienlijk wordt verkort. Bovendien is het rapport van belang voor het indienen van verzekeringsclaims, aangezien veel verzekeraars de kosten voor lekdetectie vergoeden. Het biedt cruciale informatie voor een snelle en effectieve oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button