Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Maastricht –

Lekdetectiecentrale is dé expert in het traceren van lekken

Met onze speciale apparatuur kunnen wij lekken traceren zonder hak- en breekwerk.
Dankzij ons rapport kan de loodgieter doelgericht aan de slag.

 • Vakkundige lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Heldere prijzen
 • Duidelijk rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Landelijke dekking
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Maastricht

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Een lekdetectie in Maastricht uit laten voeren door Lekdetectiecentrale

Mocht u last denken te hebben van een lekkage in uw woning, dan is het sterk aan te raden om zo snel mogelijk een lekdetectie uit te laten voeren. Voor het uitvoeren van lekdetectie in Maastricht bent u bij Lekdetectiecentrale aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in het opsporen van de bron van verschillende soorten lekkages. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage in uw dakbedekking, een lekkage rond de leidingen van uw woning, een lekkage bij de afvoer van uw sanitaire voorzieningen, enzovoorts. Niet alleen voeren wij een lekdetectie in Maastricht voor u uit om de bron van een waterlekkage te achterhalen, ook kunnen we dit doen in het geval van een gaslekkage of wanneer u een analyse wilt maken over warmteverlies (warmtelekken) in uw woning of pand.

Hulpmiddelen voor het opsporen van lekkages in Maastricht

Wanneer u in het verleden een lekdetectie uit liet voeren ging dit in veel gevallen gepaard met het nodige hak- en breekwerk. Als gevolg hiervan zat u nog dagen in het puin! Daarbij had u geen enkele garantie dat de bron van de lekkage ook daadwerkelijk gevonden zou worden. Tegenwoordig is hak- en breekwerk niet langer noodzakelijk, door de geavanceerde hulpmiddelen waarover onze specialisten beschikken bij een lekdetectie in Maastricht. Denk bijvoorbeeld aan een thermografische camera, waarmee het temperatuurverschil tussen het water binnen en buiten een leiding heel inzichtelijk gemaakt kan worden.

Naast lekdetectie met een thermografische camera kunnen we ook o.a. een ultrasoon detectie, een drukproef, de kleurstofmethode, of een datalogger inzetten. Het is van het type lekkage afhankelijk welke vorm van lekdetectie het meest geschikt is.

Uitgebreide rapportage over de lekdetectie in huis

Nadat de lekdetectie in Maastricht voor u uitgevoerd is, ontvangt u een uitgebreide rapportage over de lekdetectie. In deze rapportage vindt u de exacte bron van de lekkage, zodat een loodgieter de lekkage razendsnel voor u kan verhelpen. Niet alleen voor het oplossen van de lekkage is een dergelijke rapportage fijn, ook kunt u met dit rapport een deel van de kosten vergoed krijgen via uw verzekeraar.

Neem contact op!

Bel 043-7820560

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Vloerverwarming
 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons