Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Enschede –
Lekkages direct schadevrij opsporen!

Hak- en breekwerk is overbodig met onze professionele werkwijze en geavanceerde apparatuur! Meestal vergoedt uw verzekeraar de kosten.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Enschede

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Voorkom hak- en breekwerk met een lekdetectie in Enschede

Voorheen was het niet ongebruikelijk om het nodige hak- en breekwerk uit te voeren bij het opsporen van lekkages. Denk bijvoorbeeld aan het openhalen van muren en vloeren! Door voor een lekdetectie in Enschede te kiezen is deze noodzaak er niet langer. Met een lekdetectie wordt een lekkage opsporen mogelijk, zonder hak- en breekwerk te hoeven gebruiken. Onze specialisten staan voor u klaar, om u hier de helpende hand bij te bieden! Nadat de lekkage opgespoord is met een lekdetectie, kunt u deze laten verhelpen door een loodgietersbedrijf.

Als gevolg van een lekkage kan er een nare waterschade ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan schimmelvorming op uw muren! Voordat deze schimmels verwijderd kunnen worden, zal het vocht eerst uit de muren moeten trekken. Dit proces kan al snel enkele weken tot zelfs maanden duren.

Werkwijze bij een lekdetectie in Enschede

Op het moment dat wij starten met een lekdetectie in Enschede, zullen we altijd eerst een grove inschatting maken van de bron van de lekkage. Op basis van deze indicatie kiezen we voor het gebruik van een van onze hulpmiddelen. Denk aan een thermografische camera, een rook- of kleurproef, enzovoorts. Voor ieder type lekkage hebben we een geschikt hulpmiddelen. Zo is het niet langer noodzakelijk om hak- en breekwerk uit te voeren.

Naast een lekdetectie in Enschede voor het oplossen van een lekkage rond waterleidingen, helpen we u ook bij andere lekkages. Denk aan een gaslekkage! Een gaslekkage kan voor een explosie- en verstikkingsgevaar zorgen. Reden genoeg om de gaslekkage zo snel mogelijk op te laten lossen. Een lekdetectie in Enschede kan wenselijk zijn, om de bron van dit type lekkage op te sporen.

Rapportage over de uitgevoerde lekdetectie

Nadat wij de lekdetectie binnen uw woning hebben uitgevoerd, ontvangt u een uitgebreid rapport. Dit rapport kunt u aan loodgieters overhandigen, om de lekkage op te lossen. Een loodgieter hoeft zo zelf niet langer naar de lekkage te zoeken, maar kan direct voor een vakkundige oplossing zorgen. Op deze manier verloopt het proces van een lekkage opsporen en verhelpen aanzienlijk efficiënter.

Los een lekkage in huis vandaag nog op, door een lekdetectie in Enschede uit te laten voeren!

Neem contact op!

Bel 053-7820503

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons