Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Apeldoorn –

De Lekdetectiecentrale spoort het lek op!

Heeft u last van een lekkage en is het niet duidelijk waar precies het lek zit?
De lekdetectiecentrale lokaliseert het lek zonder sloopwerk!

 • Vakkundige lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Heldere prijzen
 • Duidelijk rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Landelijke dekking
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Apeldoorn

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hulp bij een lekdetectie in Apeldoorn? Wij helpen u!

Wanneer u last vermoedt te hebben van een lekkage in uw woning of bedrijfspand is het sterk aan te raden om een lekdetectie uit te laten voeren. Voor het uitvoeren van een lekdetectie in Apeldoorn kunt u op onze hulp rekenen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van een lekdetectie in Apeldoorn, waarbij wij gebruik kunnen maken van verschillende geavanceerde hulpmiddelen. Waar het in het verleden vaak noodzakelijk was om te hakken en breken om de bron van een lekkage te achterhalen, geldt dat tegenwoordig niet meer. Nu kan de bron gevonden worden zonder schade aan uw woning aan te richten.

Lekkages opsporen in Apeldoorn via de Lekdetectiecentrale

Lekdetectiecentrale beschikt over dermate veel hulpmiddelen voor het uitvoeren van een lekdetectie in Apeldoorn, dar we u bij vrijwel iedere lekkage in huis kunnen helpen. Het maakt hierbij geen verschil of u te maken heeft met een lekkage onder uw dakbedekking, een lekkage rond uw afvoer, enzovoorts. Wist u dat het zelfs mogelijk is om een warmtelekdetectie in Apeldoorn uit te laten voeren? Met een thermografische camera kunnen we temperatuurverschillen heel inzichtelijk in beeld brengen. Zo kunnen we zorgen voor een passende oplossing!

Nadat wij een lekdetectie in Apeldoorn voor u hebben uitgevoerd ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage. In deze rapportage vindt u meer informatie over de precieze bron van de lekkage. Handig voor de loodgieter én voor de verzekering!

Verschillende geavanceerde hulpmiddelen

Bij het uitvoeren van een lekdetectie in Apeldoorn kunnen wij verschillende hulpmiddelen gebruiken. Denk aan een ultrasoon detectie, een detectie met een thermografische camera, een lekdetectie met een rookproef of traceergas, enzovoorts. Het is sterk van de plek van de lekkage afhankelijk welk type lekdetectie het meest geschikt is. Onze specialisten kunnen u hier bij een lekdetectie in Apeldoorn meer over vertellen.

Neem contact op!

Bel 055-7820449

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Vloerverwarming
 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons