Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Leiden –
Het lek wordt nauwkeurig opgespoord zonder te slopen!

Wij sporen lekken op zonder hak- en breekwerk dankzij onze geavanceerde apparatuur. Bijkomend voordeel: uw verzekeraar vergoedt vaak de kosten van lekdetectie.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Leiden

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Leiden uitvoeren bij een lek in leidingen

Heeft u te maken met een lekkende leiding? In dat geval kan het uitvoeren van lekdetectie in Leiden het overwegen waard zijn. Voor het laten uitvoeren van zo’n lekdetectie kunt u bij Lekdetectiecentrale terecht. Onze specialisten beschikken over een ruime ervaring in het opsporen van de bron van verschillende soorten lekkages. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan een waterlek, maar ook aan een gaslek of warmtelek! Door een warmtelek aan te pakken, kunt u het energieverbruik van uw huishouden terugdringen. Er hoeft immers minder energie verbruikt te worden om de ruimtes in huis te verwarmen.

Aan het laten uitvoeren van een lekdetectie in Leiden zitten verschillende voordelen. Het voornaamste voordeel van een lekdetectie is de mogelijkheid om hak- en breekwerk te voorkomen. Voorheen haalden loodgieters vaak muren en vloeren open om tot de bron van een lekkage te kunnen komen. Een dergelijke schade voorkomt u door voor een lekdetectie van Lekdetectiecentrale te kiezen.

Verschillende toepassingen van een lekdetectie in Leiden

Een lekdetectie in Leiden kan, zoals reeds beschreven, in verschillende situaties van pas komen. Bij een warmtelek is het gebruik van een thermografische camera gebruikelijk. Hierbij wordt gezocht naar plekken waar de temperatuur rond uw woning afwijkt. Op plekken waar het warmer is, zal meer warmte uw woning verlaten. Door op deze plekken voor een verbetering van de isolatie te zorgen, kunt u uw energieverbruik verlagen. Een thermografische camera kan ook gebruikt worden bij een lek rond warmwaterleidingen.

Naast een thermografische camera kunnen we u onder meer helpen met een rookproef, een kleurproef en ultrasone trillingen. Een kleurproef kan handig zijn bij een lekkage rond uw dakbedekking!

Uitgebreide rapportage na een lekdetectie

Een lekkage opsporen is niet voldoende om waterschade of bijvoorbeeld een explosiegevaar te kunnen voorkomen. Om die reden bieden we u na het uitvoeren van een lekdetectie in Leiden een uitgebreid rapport aan. In dit rapport staat heel precies omschreven waar de bron van de lekkage zich bevindt. Een loodgieter kan met dit rapport voor een oplossing zorgen om schade tegen te gaan.

Laat ook een lek in uw woning achterhalen, door een lekdetectie in Leiden uit te laten voeren!

Neem contact op!

Bel 071-7820507

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons