Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Zeist –
Lekkages worden schadevrij opgespoord!

Sloopwerk is dankzij de Lekdetectiecentrale overbodig en de verzekering vergoedt vaak de kosten!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Zeist

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Voorkom onnodige schade met een lekdetectie in Zeist

Een lekkage opsporen met een lekdetectie in Zeist kan om verschillende redenen het overwegen waard zijn. De belangrijkste reden hiervoor is het feit dat onnodige schade aan uw woning voorkomen wordt. Een loodgieter moet vaak een muur of vloer openhalen, om in de buurt van de bron van een lekkage te kunnen komen. De kans dat de lekkage zich ook daadwerkelijk achter een bepaalde muur bevindt, is vaak geen 100%! Dit maakt dat de kans bestaat dat er veel meer schade wordt aangericht, dan achteraf noodzakelijk bleek te zijn. Zo’n situatie wordt voorkomen, als u een lekkage opsporen aan Lekdetectiecentrale overlaat. Het verhelpen van de lekkage kunt u door een loodgieter of timmerman laten doen.

Verschillende toepassingen van een lekdetectie in Zeist

Vaak wordt gedacht dat een lekdetectie in Zeist vooral interessant is bij een lekkage rond waterleidingen. Dit is echter niet het geval! Ook bij een gaslek of een warmtelek in huis kan het gebruik van een lekdetectie in Zeist een slimme keuze zijn. Zeker een gaslek gaat met de nodige risico’s gepaard. Denk bijvoorbeeld aan het explosie- en verstikkingsgevaar, wat een gaslek kan veroorzaken. Met een lekdetectie wordt zo’n gevaarlijke situatie voorkomen.

Een warmtelek opsporen heeft vaak geen haast. Toch kan het zinvol zijn om het warmtelek voor de koude wintermaanden te dichten! Via een warmtelek verlaat onnodig veel warmte uw woning. Dit maakt dat uw energieverbruik en daarmee uw energiekosten flink zullen toenemen. Door het warmtelek te dichten voorkomt u dit.

Werkwijze bij een lekdetectie in huis

Bij het uitvoeren van een lekdetectie in Zeist hebben onze specialisten de beschikking over verschillende hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een thermografische camera, ultrasone trillingen, een rookproef, of een kleurproef. Het is van de aard van een lekkage afhankelijk, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Nadat de lekkage voor u is opgespoord, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport staat precies omschreven, waar de bron van de lekkage zich bevindt.

Laat ook een lekkage in uw woning opsporen met een lekdetectie in Zeist! Zo blijft u veel schade bespaard.

Neem contact op!

Bel 030-7820547

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons