Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Coevorden –

Wij sporen lekkages meteen op zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt.

Onze geavanceerde apparatuur en deskundige aanpak stellen ons in staat om zonder sloopwerk lekkages op te sporen. Vaak worden de kosten voor lekdetectie vergoed door uw verzekering.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u een lek waarvan u niet weet waar het vandaan komt? Wij bieden gespecialiseerde lekdetectie met geavanceerde apparatuur. Hierdoor vermijden we de noodzaak van sloopwerk, waardoor u bespaart op onnodige reparatiekosten. Bovendien worden de kosten voor onze lekdetectieservice vaak vergoed door uw verzekering.

Lek gevonden! Wat nu?

Nadat we het lek hebben gevonden, ontvangt u van ons een uitgebreid en overzichtelijk rapport. Hierin worden de lekkages nauwkeurig aangeduid, zodat een loodgieter precies weet waar de reparaties moeten plaatsvinden. Met dit rapport kunt u direct een loodgieter inschakelen om het lek te laten repareren. Vervolgens kunt u het rapport doorsturen naar uw verzekering, die vrijwel altijd de kosten van de lekdetectie vergoedt.

lekdetectie Coevorden

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hoe werkt lekdetectie in Coevorden?

Lekdetectie is een belangrijke dienst die wordt ingezet om lekkages in gebouwen op te sporen zonder onnodig hak- en breekwerk. Deze technologie maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en methoden om zelfs de kleinste lekken op te sporen, ongeacht of ze zich bevinden in leidingen, muren, daken of vloeren. Diverse technieken worden toegepast, zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmeting en druktesten. Elk van deze benaderingen biedt specifieke voordelen en kan worden aangepast aan de behoeften van de klant. We staan klaar om lekdetectie in Coevorden uit te voeren.

Gedetailleerd rapport

Na het uitvoeren van lekdetectie in Coevorden ontvangen klanten een gedetailleerd rapport met nauwkeurige informatie over de gedetecteerde lekken. Dit rapport is van onschatbare waarde omdat het de exacte locatie van de lekken aangeeft, samen met belangrijke gegevens zoals de omvang van het lek en mogelijke oorzaken. Met deze informatie kunnen loodgieters en andere professionals gericht en efficiënt te werk gaan bij het uitvoeren van de reparaties, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar de bron van de lekkage. Bovendien kunnen klanten het rapport gebruiken om stappen te ondernemen bij hun verzekering, aangezien dergelijke rapporten vaak worden erkend en de kosten van lekdetectie kunnen worden vergoed. Kortom, het gedetailleerde rapport dat klanten ontvangen na lekdetectie biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar dient ook als een praktisch hulpmiddel om lekkages snel en effectief aan te pakken en te verhelpen

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button