Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Harderwijk –

Lekkages direct opgespoord zonder
hak- en breekwerk

Sloopwerk is overbodig dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele
werkwijze. Uw verzekering vergoedt vaak de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Harderwijk

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Harderwijk: hoe gaan we te werk?

Een groot nadeel van een lekkage, is dat de bron hiervan vaak nauwelijks te achterhalen is. Denk in het bijzonder aan lekkages rond leidingen tussen uw muren of onder vloeren. U merkt een dergelijke lekkage pas op, op het moment dat de waterschade aan uw woning al ontstaan is. Voorheen was het hierbij gebruikelijk, dat een loodgieter de muren en vloeren openbrak om de lekkage op te sporen. Tegenwoordig kan een lekkage opsporen veel sneller en efficiënter! Laat een lekdetectie in Harderwijk uitvoeren om snel verlost te zijn van de lekkage in huis.

Het voornaamste voordeel van een lekdetectie in Harderwijk uitvoeren, is dat er geen hak- en breekwerk hoeft te worden uitgevoerd. Onze specialisten beschikken over verschillende hulpmiddelen, om de lekkage op een effectieve wijze voor u te achterhalen. Een loodgieter kan de lekkage vervolgens voor u verhelpen.

Hulpmiddelen voor een lekdetectie in Harderwijk

Onze specialisten beschikking over verschillende hulpmiddelen voor een lekdetectie in Harderwijk. Denk bijvoorbeeld aan een thermografische camera, die het mogelijk maakt om warmteverschillen te meten. Het water wat uit warmwaterleidingen gelekt is, zal al snel afkoelen. Dit temperatuurverschil kan ons naar de bron van de lekkage leiden.

Bij koudwaterleidingen heeft het gebruik van een thermografische camera weinig effect. In dit geval is het verstandiger om ultrasone trillingen te gebruiken. Ook een kleurproef kan helpen bij het achterhalen van de bron van lekkages. Een kleurproef is bijvoorbeeld interessant wanneer u een lekkage rond uw dakbedekking heeft.

Lekdetectie afsluiten met een uitgebreid rapport

Nadien ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport wordt zo duidelijk mogelijk omschreven, waar de bron van de lekkage zich bevindt. Op basis van dit rapport kan een loodgieter voor een oplossing zorgen. Een loodgieter zelf hoeft hierbij niet meer op zoek te gaan naar de bron van de lekkage. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten. De loodgieter hoeft uw muren en vloeren immers niet langer onnodig open te halen. Zo voorkomen we dat u nog een lange tijd in het puin blijft zitten.

Laat regelmatig preventief een lekdetectie in Harderwijk uitvoeren! Zo kan een lekkage in een vroeg stadium voor u verholpen worden en wordt waterschade voorkomen.

Neem contact op!

Bel 0341-782501

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons