Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Den Haag –

Lekkages opsporen zonder te slopen
dankzij de Lekdetectiecentrale

Wilt u een lekkage opsporen zonder te slopen terwijl de verzekering
ook nog vaak de kosten vergoedt? Bel de Lekdetectiecentrale!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Den Haag

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Laat een lekdetectie in Den Haag uitvoeren!

De Lekdetectiecentrale kan u helpen bij het oplossen van vervelende lekkages in uw woning. Om de bron van een lekkage te achterhalen zonder hak- en breekwerk uit te hoeven voeren, kunnen wij een lekdetectie in Den Haag voor u uitvoeren. Wij kunnen de bron van de lekkage snel voor u vinden zonder dat hak- en breekwerk noodzakelijk is. Op deze manier voorkomen we dat u na het uitvoeren van een lekdetectie in Den Haag nog enige tijd in het puin blijft zitten. Onze specialisten beschikken over een zeer ruime ervaring in het uitvoeren van een lekdetectie in woningen, waardoor we u op een vakkundige wijze van dienst kunnen zijn. Door samen naar de bron van de lekkage in uw woning te zoeken kunnen we de kans op een vervelende waterschade verkleinen.

Waterschade tegengaan met een lekdetectie in Den Haag

Een van de mogelijke gevolgen van een lekkage in uw woning kan een blijvende waterschade zijn. Deze waterschade komt bijvoorbeeld voor in de vorm van donkere schimmelplekken op uw muren, donkere vlekken op uw plafond of rottende plekken in het hout onder of van uw vloeren. Het kost vaak al snel enkele maanden voordat een dergelijke waterschade volledig hersteld is! Reden genoeg om tijdig een lekdetectie in Den Haag uit te laten voeren om de kans op een waterschade te minimaliseren. Nadat wij een lekdetectie in Den Haag voor u hebben uitgevoerd, kan een loodgieter de lekkage helemaal voor u oplossen.

Verschillende hulpmiddelen voor een lekdetectie

Bij het uitvoeren van een lekdetectie in woningen kunnen we verschillende hulpmiddelen gebruiken om de bron van een lekkage op te sporen. Denk bijvoorbeeld aan een thermografische camera voor lekkages rond warmwaterleidingen of een ultrasone detectie voor lekkages rond koud- en warmwaterleidingen. Het is van de plek van de lekkage afhankelijk welk hulpmiddel het meest geschikt is voor een lekdetectie in Den Haag. Wilt u een lekdetectie in Den Haag laten uitvoeren? Bel dan 070-7820442.

Neem contact op!

Bel 070-7820442

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons