Lekkages in sifons opsporen

Heeft u last van een lek in of bij een sifon? Met lekdetectie traceren wij het lek zodat het gemakkelijk verholpen kan worden. Voordeel van lekdetectie: de sifon hoeft niet verwijderd te worden.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

Type lekkages

Met onze geavanceerde apparatuur en slimme methodes sporen wij lekkages op in onder andere:

Maak een afspraak!

Bel 085 7825581

Lekkages in sifons opsporen? Lekdetectiecentrale helpt u verder!

Veel mensen hebben geen idee wat een sifon is. Toch zullen er op verschillende plekken in uw woning sifons zitten! Een sifon is een onderdeel van de afvoer onder uw gootsteen, onder de wastafel, enzovoorts. Kortom, een onmisbaar onderdeel van het loodgieterswerk in huis. Vaak kiezen particuliere woningbezitters voor het laten aansluiten van een sifon door een loodgieter. Dit is een slimme keuze, want het aansluiten van sifons is een heel nauwkeurig klusje. Mocht er iets fout gaan, dan is de kans op lekkages groot! Als de sifons slecht worden onderhouden dan kunnen er door de jaren heen lekkages optreden. Lekdetectiecentrale helpt u graag bij het uitvoeren van een lekdetectie, wij sporen de lekkages in sifons op. Zo weet u precies waar de bron van de lekkage zich bevindt!

Lekkages opsporen met een ultrasoon detectie

lekkage opsporen sifonsIn veel gevallen zal bij een lekdetectie rond sifons voor een ultrasoon detectie worden gekozen. Bij dit type detectie proberen we de bron van een lekkage op te sporen aan de hand van de weerkaatsing van ultrasone trillingen. Door de precisie van deze manier van detecteren kan de bron van een lekkage bij uw sifons heel nauwkeurig in beeld worden gebracht.

Naast een ultrasoon detectie is ook een thermografische camera een hulpmiddel wat gebruikt kan worden bij een lekdetectie rond sifons. In dit geval laten we warm water door de afvoer stromen, waarna we met dit type camera de lekkage op kunnen sporen door temperatuurverschillen te meten.

Een uitgebreide rapportage na de lekdetectie

Om het een loodgieter zo makkelijk mogelijk te maken bij het oplossen van lekkages, bieden we u een uitgebreide rapportage na de lekdetectie te hebben uitgevoerd. Deze rapportage kunt u ook gebruiken om de kosten voor het oplossen van de lekkage vergoed te krijgen. Let wel, het is van uw dekking afhankelijk of u hiervoor in aanmerking komt.

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

Dankzij onze geavanceerde technieken kunnen wij lekkages opsporen zonder hak- en breekwerk. Bel ons, we zijn u graag van dienst!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!