Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Roermond –
Alle lekken professioneel opgespoord!

Zonder te hoeven slopen wordt de bron van het lek opgespoord! Onze professionele experts werken met geavanceerde apparatuur waardoor hak- en breekwerk overbodig is.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Roermond

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Schade voorkomen met een lekdetectie in Roermond

Een nadeel aan een lekkage rond waterleidingen, is dat ze voor een nare schade aan uw woning kunnen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan schimmelplekken op uw muren! Ook rottende plekken in houten constructies zijn een vorm van waterschade. Niet alleen de lekkage zelf zorgt voor schade. Ook een lekkage opsporen gaat vaak gepaard met de nodige schade aan muren en vloeren. Dit is echter niet het geval, wanneer u voor een lekdetectie in Roermond van Lekdetectiecentrale kiest. Onze specialisten beschikken over verschillende hulpmiddelen om de lekkage zonder schade aan te richten voor u te traceren.

Niet alleen voor een lekkage rond uw waterleidingen kunt u een lekdetectie in Roermond laten uitvoeren. Denk aan een gaslek in huis, of een warmtelek. In beide gevallen kunnen wij u van hulp voorzien in het achterhalen van de bron van het lek. Zeker bij een gaslek is het belangrijk om tijdig voor een oplossing te zorgen. Zo voorkomt u dat er een explosiegevaar in huis ontstaat. Ook kunt u in uw eigen tong stikken, als u een gaslek niet tijdig laat oplossen.

Werking van een lekdetectie in Roermond

Er is geen vaste manier waarop een lekdetectie in Roermond door onze specialisten wordt uitgevoerd. Zo is het sterk van het type lekkage afhankelijk, welke hulpmiddelen zij het beste kunnen gebruiken. Bij een lekkage aan uw dakbedekking is het bijvoorbeeld gebruikelijk om een kleurproef uit te voeren. Een kleurproef heeft bij een lek rond uw waterleidingen echter weinig nut. In dat geval is het verstandiger om een thermografische camera of ultrasone trillingen te gebruiken.

Zo’n thermografische camera, die warmteverschillen in beeld brengt, kan ook nuttig zijn bij een warmtelek. De camera laat heel nauwkeurig zien waar de meeste warmte uw woning verlaat. Op deze plek zal de lucht rond uw woning immers warmer zijn dan op andere plekken.

Rapport voor het oplossen van lekkages

Een lekdetectie in Roermond eindigt bij ons niet met het gebruik van een van onze tools. Wij zullen u na het uitvoeren van een lekdetectie altijd van een uitgebreid rapport voorzien. In dit rapport staat heel nauwkeurig beschreven waar de bron van de lekkage zich bevindt. Een loodgieter kan op basis van dit rapport voor een oplossing zorgen om verdere schade aan uw woning te voorkomen.

Start het oplossen van een lekkage met het laten uitvoeren van een lekdetectie in Roermond!

Neem contact op!

Bel 0475-782549

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons