Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Haarlem –

Sloopwerk is niet nodig dankzij
onze specialisten

Onze speciale technieken zorgen ervoor dat sloopwerk niet nodig is. Verzekeraars
vergoeden in de meeste gevallen de kosten van de lekdetectie.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Haarlem

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Waarom een lekdetectie in Haarlem laten uitvoeren?

Lekkages, verstoppingen en storingen in de cv-ketel hebben een ding met elkaar gemeen: ze zijn ontzettend lastig zelf te verhelpen! Dit geldt in het bijzonder voor een lekkage, omdat de bron van een lekkage vaak zeer moeizaam te achterhalen is. Om dit proces te vereenvoudigen staan de specialisten van de Lekdetectiecentrale voor u klaar om hulp te bieden. Bij kunnen een lekdetectie in Haarlem voor u uitvoeren, om de bron van een lekkage binnen een korte tijd te achterhalen. Waar het voorheen heel gebruikelijk was om hak- en breekwerk uit te voeren bij een lekdetectie in uw woning, is dat tegenwoordig niet meer het geval. Onze specialisten beschikken over veel mogelijke hulpmiddelen die een lekdetectie in Haarlem een stuk eenvoudiger maken.

Hulpmiddelen voor een lekdetectie in Haarlem

Bij een lekdetectie in Haarlem is het allereerst belangrijk om een globale inschatting te maken van de bron van de lekkage. Bevindt de lekkage zich bijvoorbeeld in de buurt van koud- of warmwaterleidingen? Zit de lekkage misschien bij uw afvoer? Of ergens anders? Op basis van deze inschatting kunnen wij een van onze hulpmiddelen gebruiken om de lekdetectie in Haarlem ook daadwerkelijk voor u uit te voeren. Bij koudwaterleidingen wordt vaak gekozen voor een ultrasoon detectie. Datzelfde geldt voor de afvoer in huis! In het geval van een lekkage rond warmwaterleidingen ligt het gebruik van een thermografische camera meer voor de hand bij een lekdetectie in Haarlem.

Uitgebreide rapportage na een lekdetectie

Op het moment dat we de lekdetectie in Haarlem voor u hebben uitgevoerd zullen we u van een uitgebreid rapport voorzien. In dit rapport staat de plek van de bron van een lekkage op een zo uitgebreid en helder mogelijke manier beschreven. U kunt vervolgens zelf een loodgieter inschakelen (wij kunnen u ook doorverwijzen) om de lekkage te verhelpen op basis van onze rapportage. Wilt u een lekdetectie inplannen? Bel dan naar 023-7820544.

Neem contact op!

Bel 023-7820544

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons