Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Assen –
Lekkages opsporen zonder onnodig sloopwerk!

Hak- en breekwerk is overbodig dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele
werkwijze. Uw verzekering vergoedt vaak de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Assen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Noodzaak van het uitvoeren van een lekdetectie in Assen

Lekkages in huis kunnen nare gevolgen hebben voor de staat van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan de rottende plekken in de houten dakconstructie! Het kost vaak veel moeite om dergelijke schade te herstellen. Door tijdig een lekdetectie in Assen uit te laten voeren voorkomt u een dergelijke schade. Een lekdetectie kan worden uitgevoerd om een beginnende lekkage op te sporen en ernstige waterschade te voorkomen. Niet alleen een lekkage opsporen rond uw leidingen behoort tot onze mogelijkheden. Een lekdetectie in Assen laten uitvoeren kan ook verstandig zijn bij een gaslekkage. Gaslekkages kunnen voor grote problemen zorgen. Denk aan een explosie- en verstikkingsgevaar wat ontstaat.

Hulpmiddelen voor een lekdetectie in Assen

Voor het uitvoeren van een lekdetectie in Assen kunnen we verschillende hulpmiddelen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een thermografische camera. Op het scherm van deze camera kunnen de temperatuurverschillen tussen water binnen en buiten leidingen in beeld worden gebracht. Zo wordt het heel eenvoudig om de bron van een lekkage te achterhalen! Bij koudwaterleidingen is het gebruikelijker om ultrasone trillingen te gebruiken. De tijd tussen het zenden van de trillingen en het ontvangen van de weerkaatsing hiervan, verklapt de locatie van de lekkagebron. Naast deze hulpmiddelen hebben wij ook andere opties.

Nazorg voor het oplossen van lekkages

Het verhelpen van de lekkages wordt niet door onze lekdetectiespecialisten gedaan. Wel ontvangt u na een lekdetectie in Assen een uitgebreid rapport van ons. Dit rapport kunt u aan een loodgieter overhandigen om de lekkage in huis op te laten lossen. Een loodgieter hoeft dankzij dit rapport zelf niet meer naar de bron van de lekkage te zoeken. Op deze manier wordt voorkomen dat een loodgieter onnodig veel hak- en breekwerk in uw woning uitvoert. Het is zonde als deze schade aan muren en vloeren op een later moment nog hersteld moet worden. Zeker als de lekkagebron ook zonder hak- en breekwerk achterhaald kan worden!

Laat de lekkages in uw woning in een vroeg stadium oplossen door onze specialisten!

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons