Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Hoogeveen –

Lekkages direct opgespoord zonder
hak- en breekwerk

Sloopwerk is overbodig dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele
werkwijze. Uw verzekering vergoedt vaak de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Hoogeveen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekkage opsporen met een lekdetectie in Hoogeveen

Doordat het opsporen van een lekkage met het blote oog vaak erg lastig is, biedt Lekdetectiecentrale een handig alternatief. Onze specialisten kunnen een lekdetectie in Hoogeveen voor u uitvoeren. Bij een lekdetectie maken we gebruik van handige tools, die een lekkage opsporen relatief eenvoudig maken. Door voor een lekdetectie in Hoogeveen te kiezen blijft vervelende schade aan uw woning u bespaard. Het komt regelmatig voor dat loodgieters muren en vloeren openhalen om de bron van een lekkage te achterhalen. Bij een lekdetectie in Hoogeveen is het gebruik van hak- en breekwerk niet langer noodzakelijk. Waar in uw woning heeft u te maken met een lekkage?

Lekdetectie in Hoogeveen uitvoeren zonder hak- en breekwerk

Voordat we aan een lekdetectie in Hoogeveen beginnen, zullen we een inventarisatie maken van de mogelijke bronnen van uw lekkage. Op basis van onze eerste ingevingen zullen we een geschikte tool gebruiken. Bij warmwaterleidingen gebruiken we andere hulpmiddelen, dan bij koudwaterleidingen. Het temperatuurverschil tussen het warme water in de leiding en het afgekoelde water buiten leidingen, maakt het mogelijk om de bron van lekkages te achterhalen. Bij een lekkage rond koudwaterleidingen is dat temperatuurverschil nauwelijks op te merken.

Naast een lekdetectie bij waterleidingen, kunnen we u ook helpen bij het uitvoeren van een lekdetectie rond gasleidingen. Een lekkage bij een gasleiding kan een explosie- en verstikkingsgevaar met zich meebrengen.

Lekkage laten verhelpen door loodgieters

Een lekkage opsporen behoort tot de diensten van de Lekdetectiecentrale. Het verhelpen van een lekkage kunt u echter beter aan een loodgietersbedrijf overlaten. Loodgieters beschikken over de benodigde kennis om de lekkage vakkundig te verhelpen. Zij kunnen hierbij gebruik maken van ons rapport, wat u na een lekdetectie in Hoogeveen ontvangt. In dit rapport wordt op uitgebreide wijze beschreven, waar de bron van een lekkage zich bevindt.

Ook last van een lekkage in huis? Laat altijd eerst een uitgebreide lekdetectie in Hoogeveen uitvoeren, voordat u de lekkage laat verhelpen!

Neem contact op!

Bel 0528-782500

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons