Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Dordrecht –
Lekkages worden opgespoord zonder te hoeven slopen

Onze specialisten kunnen met geavanceerde hulpmiddelen de lekkages opsporen. Hierdoor wordt onnodig hak- en breekwerk voorkomen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Dordrecht

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Laat een lekdetectie in Dordrecht uitvoeren bij lekkages

Een van de nadelen aan lekkages, is dat de bron van een lekkage vaak zeer moeizaam te achterhalen is. Denk aan een lekkage rond uw dakbedekking, of een lekkage bij een leiding tussen uw muren. Vaak merkt u een dergelijke lekkage pas op, als de schade aan uw woning al ontstaan is! Schade als gevolg van lekkages komt voor in de vorm van schimmelvorming, zwamvorming, enzovoorts. Door een lekdetectie in Dordrecht uit te laten voeren, wordt het achterhalen van de bron van een lekkage makkelijker. De hulpmiddelen die de specialisten van de Lekdetectiecentrale kunnen gebruiken, voorkomen dat er onnodig veel hak- en breekwerk gebruikt moet worden. Waar in huis vermoed u last te hebben van een lekkage?

Lekkage opsporen met een lekdetectie in Dordrecht

Een lekkage opsporen kan op verschillende manieren. Het is afhankelijk van de aard van een lekkage, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Bij een lekkage rond warmwaterleidingen kunnen we bijvoorbeeld een thermografische camera gebruiken. Dit type camera brengt het temperatuurverschil tussen het water binnen en buiten de leiding in beeld. Zo kan de bron van een lekkage relatief eenvoudig getraceerd worden.

Deze werkwijze is minder efficiënt bij lekkages rond koudwaterleidingen of een afvoer. In dit geval is het verstandiger om ultrasone trillingen te gebruiken. Tussen het versturen van de trillingen en het ontvangen van de weerkaatsing hiervan zit een bepaalde tijd. Deze tijd verraadt de bron van de lekkage bij deze leidingen of afvoer.

Loodgieter inschakelen voor het oplossen van lekkages

Lekdetectiecentrale is gespecialiseerd in het opsporen van lekkages. Voor het verhelpen van een lekkage kunt u de hulp van een loodgieter inschakelen. Nadat wij een lekdetectie in Dordrecht hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport staat heel nauwkeurig beschreven, waar de bron van de lekkage zich bevindt. Een loodgieter kan op basis van dit rapport voor een doelgerichte oplossing zorgen. Op deze manier helpen we u te voorkomen, dat een loodgieter onnodig veel hak- en breekwerk in uw woning uitvoert.

Schakel onze specialisten vandaag nog in om een lekdetectie in Dordrecht uit te voeren, als u last denkt te hebben van een lekkage!

Neem contact op!

Bel 078-7820503

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons