Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Deventer –
Alle lekkages worden opgespoord zonder sloopwerk!

Dankzij onze geavanceerde apparatuur sporen wij lekken schadevrij op! Bijna in alle gevallen vergoedt uw verzekeraar de kosten.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Deventer

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Spoor lekkages op met een lekdetectie in Deventer

Lekkages kunnen voor vervelende schimmelplekken op uw muren in huis zorgen. Om deze schimmelplekken te kunnen verhelpen zal de lekkage eerst verholpen moeten worden. Vervolgens moet het vocht uit uw woning trekken om nieuwe schimmelvorming tegen te kunnen gaan. Het laten uitvoeren van een lekdetectie in Deventer kan helpen bij het achterhalen van de bron van een lekkage. Wanneer u deze taak aan een loodgieter over zou laten, is de kans op onnodig veel hak- en breekwerk groot. Dit betekent dat u na het oplossen van een lekkage in het puin blijft zitten. Iets wat u met een lekdetectie in Deventer voorkomt! Waar in huis heeft u te maken met een lekkage?

Verschillende hulpmiddelen voor een lekdetectie in Deventer

Een lekdetectie in Deventer kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Het is afhankelijk van de aard van een lekkage, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Een lekkage bij uw dakbedekking zal op een andere manier worden opgelost, dan een lekkage bij uw leidingen. Voorbeelden van hulpmiddelen die wij kunnen gebruiken zijn een thermografische camera, een drukproef, een rookproef en ultrasone trillingen.

Met een thermografische camera kunnen we bijvoorbeeld temperatuurverschillen in beeld brengen. Het uit de leiding gelekte water zal kouder zijn, dan het water in de warmwaterleidingen. De kleurproef kan gebruikt worden om de lekkages zichtbaar te maken. Op de plekken waar zich een lek bevindt, zal zich een gekleurde plek vormen.

Uitgebreide rapportage na afloop

Nadat wij de lekdetectie in Deventer voor u hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. Een lekkage opsporen alleen is immers niet genoeg! Lekdetectiecentrale beschrijft in dit rapport heel uitgebreid waar de bron van de lekkage zich bevindt. Een loodgieter kan u vervolgens helpen bij het oplossen van de lekkage. Doordat een loodgieter zelf niet meer naar de lekkagebron hoeft te zoeken, kan de lekkage snel en doelgericht worden opgelost. Op deze manier wordt voorkomen dat loodgieters onnodig veel hak- en breekwerk binnen uw woning uitvoeren.

Laat de lekkages in uw woning vandaag nog oplossen, door een lekdetectie in Deventer uit te laten voeren!

Neem contact op!

Bel 0570-782403

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons