Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Alkmaar –

Lekkages direct opgespoord zonder
hak- en breekwerk

Sloopwerk is overbodig dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele
werkwijze. Uw verzekering vergoedt vaak de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Alkmaar

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekkage niet te vinden? Laat een lekdetectie in Alkmaar uitvoeren!

Een van de grootste nadelen van een lekkage is het feit dat de bron van de lekkage in veel gevallen nauwelijks met het blote oog te vinden is. U merkt een lekkage vaak pas op als de waterschade aan uw woning al ontstaan is. Om de kans op vervelende waterschade zo klein mogelijk te maken is het verstandig om eens in de zoveel jaar een preventieve lekdetectie in Alkmaar uit te laten voeren door de specialisten van de Lekdetectiecentrale. Wanneer u ook maar het minste vermoeden van een lekkage in huis heeft, kan onze hulp wenselijk zijn. Door een lekdetectie in Alkmaar uit te laten voeren weet u razendsnel of er echt een lekkage is en waar de lekkage zich precies bevindt. Een loodgieter kan de lekkage vervolgens oplossen op basis van onze bevindingen!

Een lekdetectie in Alkmaar bij koudwaterleidingen

Lekkages kunnen op tal van verschillende plekken in uw woning ontstaan. Een van de meest voorkomende plekken van lekkages zijn de koudwaterleidingen of de afvoer in een huis. Door een ultrasone detectie uit te voeren, kunnen we de bron van de lekkage op basis van de weerkaatsing van ultrasone trillingen voor u achterhalen. Door gebruik te maken van dit hulpmiddel bij een lekdetectie in Alkmaar is hak- en breekwerk meestal niet langer noodzakelijk. Zo hoeft u niet onnodig lang in het puin te blijven zitten na het opsporen van de bron van een lekkage.

Lekkages rond warmwaterleidingen vinden

Voor het opsporen van lekkages rond warmwaterleidingen kunnen we een ander geavanceerd hulpmiddel gebruiken, namelijk een thermografische camera. Met een thermografische camera is het mogelijk om het temperatuurverschil tussen het water binnen en buiten de leidingen in kaart te brengen. Op basis van dit temperatuurverschil kan vervolgens naar de bron van de lekkage gezocht worden. Voor het opsporen van lekkages rond warmwaterleidingen zouden wij ook een ultrasoon detectie kunnen gebruiken.

Neem contact op!

Bel 072-7820560

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons