Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Nijmegen –

De Lekdetectiecentrale spoort lekkages op zonder te hoeven slopen

Met lekdetectie bespaart u flink: er is geen sloopwerk nodig (en dus ook geen herstelwerk!).
Ook vergoedt de verzekering bijna altijd de kosten van lekdetectie.

 • Vakkundige lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Heldere prijzen
 • Duidelijk rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Landelijke dekking
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Nijmegen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Nijmegen uit laten voeren? Schakel ons in!

Mocht u ook maar het minste vermoeden van een lekkage in uw woning of bedrijfspand hebben, dan is het raadzaam om een lekdetectie uit te laten voeren. Wanneer een lekkage niet direct verholpen wordt, kan dit leiden tot blijvende waterschade aan uw woning in de vorm van rottende plekken in hout of schimmelplekken op muren en plafonds. Voor het uitvoeren van lekdetectie in Nijmegen kunt u op de hulp van onze specialisten rekenen! Lekdetectiecentrale is een vertrouwd aanbieder van lekdetectie in Nijmegen en verschillende andere Nederlandse steden. Door de geavanceerde hulpmiddelen waarover wij beschikken is hak- en breekwerk niet langer noodzakelijk. Zo voorkomen we dat u nog tijden in het puin komt te zitten na een lekdetectie in uw woning.

Lekkages oplossen na een lekdetectie in Nijmegen

Een lekdetectie in Nijmegen is voornamelijk gericht op het vinden van de bron van een lekkage. Onze specialisten helpen u dan ook niet rechtstreeks met het oplossen van lekkages. Indirect doen we dit wel, door u een uitgebreide rapportage van de lekdetectie te geven na afloop van lekdetectie in Nijmegen. Deze rapportage is handig als u een loodgieter inschakelt voor het oplossen van de lekkage, omdat de loodgieter zelf niet meer naar de bron van de lekkage hoeft te zoeken. Het opsporen van de lekkage is specialistisch werk waar vaak speciale apparatuur voor nodig is. Loodgieters kunnen dit niet altijd zelf, en het verhelpen van de lekkage is een tijdrovende klus wanneer de exact locatie van het lek niet bekend is. In onze rapportage wordt de bron van de lekkage duidelijk aangegeven, waarbij wij waar mogelijk gebruik maken van foto’s.

Tip: met dit rapport kunt u vaak de kosten voor het uitvoeren van lekdetectie vergoed krijgen via uw verzekeraar.

Verschillende hulpmiddelen voor een lekdetectie

Bij het uitvoeren van een lekdetectie in Nijmegen kunnen wij van verschillende hulpmiddelen gebruik maken. Denk bijvoorbeeld aan een ultrasoon detectie, een detectie met een thermografische camera, enzovoorts. Met dergelijke hulpmiddelen is de bron van een lekkage vaak razendsnel gevonden!

Neem contact op!

Bel 024-7820542

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Vloerverwarming
 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons