Lekdetectiecentrale is een bedrijf volledig gericht op het lokaliseren van lekkages. Met onze jarenlange ervaring, geavanceerde techniek en slimme methoden zijn wij in staat om vrijwel iedere lekkage op te sporen. Dankzij onze vakkundige aanpak is het niet nodig om te hakken of breken om het lek te vinden. U hoeft hierdoor geen kosten te maken voor het slopen van muren, vloeren, leidingen of plafonds, en het achteraf weer repareren hiervan. Daarnaast vergoedt uw verzekeraar in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie. (U krijgt van ons een rapport dat u bij de verzekering kan indienen.)

Wij kunnen ieder type lekkage traceren door onze uitgebreide ervaring en specialistische apparatuur. Wij kunnen u hierdoor garanderen dat wij in 99% van de gevallen tijdens ons eerste bezoek het lek hebben opgespoord.

Lekdetectiecentrale heeft verschillende vestigingen. We kunnen u hierdoor overal in Nederland van dienst zijn, vaak nog dezelfde dag. U wilt immers niet lang zitten te wachten terwijl er waterschade optreedt. Heeft u last van een lekkage of van onverklaarbare waterschade, of misschien wel van warmteverlies in uw woning of bedrijfspand? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00, en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 (zondag gesloten).

Waarom kiest u voor de Lekdetectiecentrale?

Vakkundige lekdetectie

Geen sloopwerk

Heldere prijzen

Duidelijk rapport

Dekking verzekering

Dezelfde dag geholpen

lekdetectiecentrale logo

info@lekdetectiecentrale.nl

Tel. 085-7825581

infrarood
Call Now Button