Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Roosendaal –
Hak- en breekwerk is overbodig!

De lekken worden zeer nauwkeurig en op een professionele wijze opgespoord! Onze ervaren vakmannen maken gebruik van geavanceerde apparatuur. Onnodig sloopwerk wordt voorkomen!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Roosendaal

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekkages opsporen met een lekdetectie in Roosendaal

Lekkages opsporen werd voorheen vaak gedaan met hulp van een loodgieter. Een loodgieter haalde hierbij een muur of vloer open, om de bron van de lekkage te kunnen achterhalen. Tegenwoordig een lekkage opsporen mogelijk, zonder hierbij hak- en breekwerk te gebruiken! Laat daarom een lekdetectie in Roosendaal uitvoeren door Lekdetectiecentrale. Onze specialisten beschikken over verschillende hulpmiddelen om de bron van een lekkage te achterhalen.

Niet alleen voor het opsporen van het lek in een waterleiding kunt u bij ons terecht. Ook bij een gaslek of een warmtelek kunt u op onze hulp rekenen. Een lekdetectie in Roosendaal laten uitvoeren maakt het mogelijk om lekkages al in een vroeg stadium te achterhalen. Zo is de kans op een ernstige schade aan uw woning klein!

Hulpmiddelen voor een lekdetectie in Roosendaal

Zoals reeds beschreven werd, kan een lekdetectie in Roosendaal bij verschillende soorten lekkages gebruikt worden. Het is van de aard van een lekkage en de plek waar deze ontstaan is afhankelijk, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Kies bijvoorbeeld voor een thermografische camera, als u een warmtelek of een lek rond warmwaterleidingen wilt laten verhelpen. Bij koudwaterleidingen of een afvoer kunt u ultrasone trillingen laten gebruiken. Een gaslek wordt vaak achterhaald door gebruik te maken van een rookproef.

Onze specialisten zullen u voor het uitvoeren van een lekdetectie in Roosendaal meer vertellen over onze werkwijze. Zo weet u bij Lekdetectiecentrale precies waar u aan toe bent en worden verassingen voorkomen.

Rapport voor een loodgietersbedrijf

Nadat wij een lekdetectie in Roosendaal voor u hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een document met onze bevindingen. Dit document kunt u aan een loodgietersbedrijf overhandigen, om de lekkage op te laten lossen. Bij het opsporen van een warmtelek kan ook het inschakelen van een glaszetter raadzaam zijn. Mogelijk zit er speling tussen uw ruit en het kozijn, waarlangs de warme lucht uw woning verlaat. Ook kan het verstandig zijn om bijvoorbeeld enkelglas te laten vervangen voor dubbelglas.

Ook benieuwd of er lekkages voorkomen in uw woning? Laat een lekdetectie in Roosendaal uitvoeren om deze te traceren!

Neem contact op!

Bel 0165-782502

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons