Lekkage opsporen in uw CV

Heeft u een lekkage in uw CV maar is het onduidelijk waar het lek zich precies bevindt?
Wij sporen het lek op zonder hak- en breekwerk! Bel de Lekdetectiecentrale!
  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar
Type lekkages
Met onze geavanceerde apparatuur en slimme methodes sporen wij lekkages op in onder andere:
Maak een afspraak!
Bel 085 7825581

Onze specialisten sporen de lekkage in uw CV op

De CV is een van de belangrijkste elementen van uw woning. Vanuit uw cv-ketel wordt er warm water naar de verschillende radiatoren en kranen in huis geleid. Reden genoeg om voor regelmatig onderhoud aan uw CV te zorgen! Het voorkomen van cv-ketelstoringen is echter niet de enige reden om uw CV te onderhouden. Ook kunnen er lekkages rond uw cv-ketel ontstaan! Een lekkage opsporen in de CV kunt u aan onze specialisten van de Lekdetectiecentrale overlaten. Wij hebben ruime ervaring in het opsporen van lekkages in cv-ketels, radiatoren en verwarmingsleidingen en beschikken daarbij over veel verschillende handige hulpmiddelen. De bron van een lekkage in uw CV is hiermee snel gevonden.

Een lekkage in de leidingen van uw CV

lekkage opsporen CVEen van de soorten lekkages die in uw CV kan ontstaan is een lekkage in de leidingen van de cv-ketel. Het water sijpelt hierbij langzaam uit de leidingen en trekt vervolgens in uw muren of vloeren. Op uw muren en vloeren kunnen als gevolg van de lekkage schimmelplekken ontstaan. Deze plekken zijn vaak erg lelijk en ook nog eens slecht voor uw gezondheid. Een lekkage opsporen rond de cv-ketel en bijbehorende leidingen is zodoende van groot belang! Wij beschikken over een thermografische camera en kunnen een ultrasone detectie uitvoeren om de bron van de lekkage te achterhalen.

Koolmonoxidelekkage rond de cv-ketel

Naast de lekkages aan uw leidingen kan er een tweede lekkagesoort in uw CV ontstaan. Dit is een koolmonoxidelekkage, die voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Deze stof kunt u nauwelijks ruiken, waardoor u niet direct door zal hebben dat er sprake is van een koolmonoxidelekkage. Als gevolg van deze lekkage zult u een slaperig gevoel ervaren, waarbij uw zenuwstelsel kan worden uitgeschakeld. Koolmonoxide is gevaarlijk voor uw gezondheid! Dit toont het belang van het snel opsporen van de lekkage aan. Wij helpen u hier graag bij!

Tip: hang een koolmonoxidemelder in de buurt van uw cv-ketel, zodat u tijdig gewaarschuwd wordt bij een koolmonoxidelekkage.

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

Dankzij onze geavanceerde technieken kunnen wij lekkages opsporen zonder hak- en breekwerk. Bel ons, we zijn u graag van dienst!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!