Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Zoetermeer –
Geen sloopwerk nodig dankzij
De Lekdetectiecentrale

Bespaar flink op de kosten en laat een lekdetectie uitvoeren. Dankzij onze moderne apparatuur en werkwijze is hak- en breekwerk onnodig.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Zoetermeer

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Met een lekdetectie in Zoetermeer voorkomt u schade

Lekkages kunnen op verschillende manieren voor schade aan uw woning zorgen. Dit maakt dat het belangrijk is, om een lekkage in een vroeg stadium op te sporen en te verhelpen. Een lekkage opsporen blijkt vaak echter lastiger dan men op voorhand verwacht! Hoe vindt u bijvoorbeeld een lekkage rond een leiding tussen uw muren? Of wat te denken van een lekkage bij een gasleiding onder uw keukenvloer? Voorheen schakelden woningbezitters in zo’n geval een loodgieter in. De loodgieter kon een lekkage opsporen, door de vloer of muur open te halen. Hierbij was het de vraag, of de bron van een lekkage daadwerkelijk achter de opengehaalde muur zat. Verstandiger is het dan ook om een lekdetectie in Zoetermeer uit te laten voeren.

Met een lekdetectie in Zoetermeer is de bron van de lekkage sneller geholpen. Dit maakt de kans op waterschade kleiner! Daarbij wordt op deze manier voorkomen dat er onnodig veel schade aan uw muren of vloeren wordt aangericht.

Hulpmiddelen bij een lekdetectie in Zoetermeer

Bij een lekdetectie in Zoetermeer kunnen er verschillende hulpmiddelen worden ingezet om de lekkage te verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan een thermografische camera, ultrasone trillingen, of een rookproef. Het hangt van het type lekkage in uw woning af, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Een thermografische camera maakt het mogelijk om temperatuurverschillen in beeld te brengen. Ideaal voor het achterhalen van een warmtelek of een lek rond warmwaterleidingen. Bij een lekkage rond uw dakbedekking is het verstandiger om een kleurproef te gebruiken.

Voordat onze specialisten voor u aan de slag gaan, zullen ze u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Lekkage oplossen na een lekdetectie

Een lekkage oplossen is iets wat u aan een loodgieter, dakdekker of glaszetter over kunt laten. Onze specialisten maken het deze vakmensen makkelijker, door u een uitgebreid rapport aan te bieden. In dit rapport staat heel precies omschreven, waar de bron van de lekkage zich bevindt. Een vakman hoeft zo zelf niet langer te zoeken en kan direct voor een passende oplossing zorgen.

Laat ook bij uzelf een lekdetectie in Zoetermeer uitvoeren, als u te maken heeft met lekkages in huis!

Neem contact op!

Bel 079-7820501

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons