Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Arnhem –

Vakkundige lekdetectie zonder sloopwerk

De lekdetectiecentrale spoort lekkages vakkundig op zonder dat er hoeft te worden gesloopt.
Loodgieters kunnen zo doelgericht aan de slag, en ons rapport is handig voor de verzekering.

 • Vakkundige lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Heldere prijzen
 • Duidelijk rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Landelijke dekking
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Thermal Image of a Heat Insulation of the Central Heating Furnace Tubes

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectiecentrale: specialist in het uitvoeren van een lekdetectie in Arnhem

Voor het laten uitvoeren van een lekdetectie in Arnhem bent u bij Lekdetectiecentrale aan het juiste adres. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het opsporen van de bron van verschillende soorten lekkages binnen woningen en bedrijfspanden. Het maakt voor ons niet uit of u te maken heeft met een lekkage rond uw afvoer, rond uw leidingen, onder uw dakbedekking, in plafonds, enzovoorts. Onze specialisten kunnen in vrijwel alle gevallen een lekdetectie in Arnhem voor u uitvoeren. Door de geavanceerde hulpmiddelen die wij tegenwoordig kunnen gebruiken voor het uitvoeren van lekdetectie in Arnhem, is hak- en breekwerk niet langer noodzakelijk. Zo voorkomen we dat u nog een lange tijd in het puin moet zitten!

In Arnhem lekkages opsporen en verhelpen

Een lekdetectie in Arnhem laten uitvoeren helpt u bij het vinden van de bron van een lekkage, zonder dat er vloeren of muren moeten worden opengehaald. Naast een lekdetectie voor het opsporen van de bron van een waterlekkage, kunnen we u ook helpen bij een gaslekkage of een warmtelekkage. Door met een thermografische camera te kijken naar de plekken rondom uw woning waar zich veel warmte bevindt, kunt u heel doelgericht voor een verbetering van uw isolatie zorgen. Zo verbruikt u op jaarbasis veel minder energie!

Wij voeren geen reparaties uit als u last blijkt te hebben van een lekkage in huis. Wel geven we u na afloop een uitgebreide rapportage van de lekdetectie in Arnhem. Zo is het voor een loodgieter heel eenvoudig om de lekkage vervolgens te verhelpen. Ook verwijzen wij u graag door naar specialisten in het verhelpen van lekkages.

Verschillende vormen van lekdetectie

Onze specialisten kunnen een lekdetectie in Arnhem op verschillende manieren uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een lekdetectie met een thermografische camera, een lekdetectie met een ultrasoon detectie, met een rookproef, of met een drukproef.

Neem contact op!

Bel 026-7820147

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Vloerverwarming
 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons