Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Delft –

Lekkages direct opgespoord zonder sloopwerk!

Dankzij onze geavanceerde apparatuur  en professionele werkwijze
kunnen wij de lekkage schadevrij voor u opsporen!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Delft

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Voordelen van een lekdetectie in Delft

Een lekkage kan voor grote ergernissen zorgen. Vaak resulteert een lekkage in schimmelvorming, in houtrot in uw houten constructies, enzovoorts. Naast een waterlekkage, kunt u met een gaslekkage te maken krijgen. Bij een gaslekkage ontstaat er weliswaar geen schade aan uw woning, maar loopt u wel andere risico’s. Denk aan het verstikkingsgevaar wat een gaslekkage kan veroorzaken! Reden genoeg om een lekkage in een vroeg stadium te laten verhelpen. Een lekkage opsporen is vaak erg lastig met het blote oog. Laat om deze reden een lekdetectie in Delft voor u uitvoeren. Met een lekdetectie kan de bron vaak binnen een korte tijd voor u achterhaald worden.

Aan het laten uitvoeren van een lekdetectie in Delft zitten verschillende voordelen. Onze lekdetectiespecialisten vertellen u hier graag meer over. Een van deze voordelen is het feit dat een lekdetectie voor tal van verschillende soorten lekkages kan worden ingezet. Van wat voor lekkage heeft u last in uw pand?

Lekdetectie in Delft maakt hak- en breekwerk overbodig

Naast de brede inzetbaarheid van een lekdetectie in Delft, is het uitvoeren van hak- en breekwerk voortaan overbodig. Loodgieters moeten vaak een muur of vloer openhalen, om de bron van een lekkage op te sporen. Hierbij heeft u geen enkele garantie, dat de lekkage zich ook daadwerkelijk achter die muur bevindt. Om onnodig veel schade aan uw woning tegen te gaan, is een lekkage opsporen met een lekdetectie in Delft de meest verstandige keuze.

Werking van een lekdetectie in panden

Bij een lekdetectie in Delft kunnen we verschillende hulpmiddelen inzetten. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een thermografische camera, een rookproef, of een kleurenproef. Ieder hulpmiddel is geschikt voor een ander type lekkage binnen uw pand. Zo is het gebruik van een thermografische camera aan te raden bij een lekkage rond warmwaterleidingen. Een lekkage bij koudwaterleidingen kan worden achterhaald met ultrasone trillingen.

Uitgebreid rapport na het opsporen van de lekkage

Nadat onze specialisten de bron van de lekkage voor u hebben opgespoord, ontvangt u een uitgebreid rapport. In dit rapport staat precies omschreven, waar de bron van de lekkage zich bevindt. Met dit rapport wordt het voor een loodgieter heel eenvoudig om de lekkage vervolgens te verhelpen.

Laat voortaan ook lekkages binnen uw pand opsporen met een lekdetectie in Delft!

Neem contact op!

Bel 015-7810502

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons