Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Doetinchem –
Professionele lekdetectie zonder hak- en breekwerk!

Lekdetectiecentrale beschikt over geavanceerde hulpmiddelen waarmee de lekkages schadevrij opgespoord kunnen worden!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Doetinchem

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Met een lekdetectie in Doetinchem vindt u lekkages

Vaak schakelen woningbezitters een loodgieter in om een lekkage op te lossen. Loodgieters moeten echter veel hak- en breekwerk uitvoeren, om de bron van de lekkage te achterhalen. Verstandiger is het zodoende om het verhelpen van een lekkage aan een gespecialiseerde partij over te laten. Lekdetectiecentrale helpt u graag bij het uitvoeren van een lekdetectie in Doetinchem. Door eerst een lekdetectie uit te voeren, wordt voorkomen dat loodgieters onnodig veel hak- en breekwerk gebruiken. Zo blijft u na het verhelpen van de lekkage niet in het puin zitten!

Een lekkage opsporen blijkt vaak behoorlijk lastig te zijn. Denk aan een lekkage bij leidingen tussen muren, of een lekkage onder uw dakbedekking. Onze specialisten beschikken over verschillende hulpmiddelen, die het achterhalen van lekkages makkelijker maken. Het kan verstandig zijn om regelmatig een lekdetectie in Doetinchem uit te laten voeren.

Werkwijze bij een lekdetectie in Doetinchem

Zoals reeds beschreven, kunnen onze specialisten verschillende hulpmiddelen gebruiken bij een lekdetectie in Doetinchem. In het geval van een lekkage bij warmwaterleidingen zetten we bijvoorbeeld een thermografische camera in. Bij lekkages rond koudwaterleidingen is het gebruikelijker om de lekkage te verhelpen met ultrasone trillingen. Andere hulpmiddelen die we kunnen gebruiken zijn een rookproef, een drukproef en een kleurproef. Een kleurproef is bijvoorbeeld handig bij lekkages rond uw dakbedekking. Het gekleurde water zal rond de bron van de lekkage duidelijk zichtbaar zijn, als u dit over uw dakbedekking spuit.

Lekkage opsporen en laten verhelpen

Een lekkage opsporen kunt u aan onze specialisten overlaten. Voor het verhelpen van de lekkage zult u echter een loodgieter in moeten schakelen. Nadat wij een lekdetectie in Doetinchem hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport staat precies beschreven, waar de bron van de lekkage zich bevindt. Op basis van dit rapport kan een loodgieter de lekkage voor u verhelpen. Dankzij dit rapport hoeft een loodgieter zelf niet meer naar de bron van de lekkage te zoeken. Dit bespaart tijd en voorkomt onnodig hak- en breekwerk!

Controleer uw woning regelmatig op lekkages, door een lekdetectie in Doetinchem uit te laten voeren!

Neem contact op!

Bel 0314-782500

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons