Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Rotterdam –

Het lek wordt zorgvuldig
opgespoord zonder te slopen

Hak- en breekwerk is niet nodig dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele werkwijze.
De Lekdetectiecentrale zorgt direct voor een oplossing.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Rotterdam

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Rotterdam laten uitvoeren

Voor het uitvoeren van een lekdetectie in Rotterdam bent u bij de Lekdetectiecentrale aan het juiste adres. Onze specialisten hebben veel ervaring in het opsporen van de bron van vervelende lekkages binnen uw woning. Het is erg belangrijk om de bron van een lekkage zo snel mogelijk te achterhalen, om de kans op een blijvende waterschade aan uw woning te minimaliseren. Bij waterschade moet u denken aan schimmelplekken op muren, vloeren en plafonds of rottende plekken in houten meubels en het hout onder uw dakbedekking. Het feit dat lekkages op zo veel verschillende plekken binnen uw woning kunnen ontstaan maakt het vaak erg lastig om de bron van een lekkage zelf te achterhalen. Een lekdetectie in Rotterdam laten uitvoeren kan zodoende de ideale oplossing voor u zijn!

Verschillende vormen van lekdetectie in Rotterdam

Een lekdetectie in Rotterdam kan op verschillende manieren worden uitgevoerd door de Lekdetectiecentrale. Denk bijvoorbeeld aan een lekdetectie met ultrasone trillingen. De weerkaatsing van deze ultrasone trillingen maken het voor ons mogelijk om de bron van een lekkage te achterhalen. Dit type lekdetectie kan zowel voor lekkages rond koud- als warmwaterleidingen gebruikt worden. Een alternatieve lekdetectiemethode voor warmwaterleidingen is het gebruik van een thermografische camera.

Rapport bij een lekdetectie

Direct na het uitvoeren van een lekdetectie binnen uw woning in Rotterdam ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport wordt de bron van de lekkage zo duidelijk mogelijk beschreven, zodat een loodgieter de lekkage snel en vakkundig voor u kan oplossen. U kunt dit rapport ook gebruiken om (een deel van) de kosten voor het herstel van de waterschade vergoed te krijgen via uw verzekeraar. In de dekkingsvoorwaarden van uw verzekering vindt u precies voor welk deel van de kosten u verzekerd bent.

Neem contact op!

Bel 010-7640514

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons