Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Bergen op Zoom –
Lekkages direct opgespoord zonder
schade aan te brengen!

Schadevrije lekdetectie dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele
werkwijze. Bijkomend voordeel: uw verzekering vergoedt vaak de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Bergen op Zoom

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hak- en breekwerk voorkomen? Kies voor een lekdetectie in Bergen op Zoom!

Een van de nadelen aan het laten opsporen van een lekkages is dat men vaak hak- en breekwerk gebruikt. Loodgietersbedrijven beschikken niet over de hulpmiddelen om een lekkagebron zonder hak- en breekwerk te vinden. Dit is een van de redenen om voor onze lekdetectie in Bergen op Zoom te kiezen. Bij het uitvoeren van een lekdetectie hoeven onze lekdetectiespecialisten namelijk nauwelijks hak- en breekwerk te gebruiken. Zo is de kans op een blijvende schade aan uw woning klein! Hoe eerder u de lekdetectie in Bergen op Zoom laat uitvoeren, hoe kleiner de kans op waterschade is.

Waterschade komt in verschillende vormen voor na lekkages. Zo kunnen er schimmels op uw muren groeien of houten constructies gaan rotten. Niet alleen tast dit de stabiliteit van de constructies aan. Ook kost het vaak veel tijd om een dergelijke waterschade te laten herstellen! Eerst zal het vocht immers uit uw woning getrokken moeten zijn.

Werking van een lekdetectie in Bergen op Zoom

Een lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk is heel eenvoudig door de hulpmiddelen die wij kunnen gebruiken. Bij een lekdetectie in Bergen op Zoom maken we bijvoorbeeld gebruik van een kleurproef. Hierbij spuiten we gekleurd water over uw dakbedekking, om eventuele beschadigingen te kunnen achterhalen. Ook kunnen we gekleurd water door uw afvoer laten stromen om op eenzelfde manier een lekkagebron te vinden.

Mocht een kleurproef niet werken, dan hebben we alternatieven. Denk aan het gebruik van een thermografische camera. Een thermografische camera maakt het opsporen van de lekkagebron bij warmwaterleidingen mogelijk. Op het scherm van deze camera vallen de temperatuurverschillen tussen het water binnen en buiten leidingen af te lezen.

Uitgebreide rapportage nadien

Nadat de lekdetectie in Bergen op Zoom is afgerond, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. Dit rapport kunt u aan een loodgieter overhandigen, om de lekkage voor u op te laten lossen. De loodgieter kan met dit rapport voor een heel doelgerichte oplossing zorgen!

Ook last van lekkages in huis? Laat zo snel mogelijk een uitgebreide lekdetectie in Bergen op Zoom voor u uitvoeren!

Neem contact op!

Bel 0164-782503

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons