Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Vlissingen –
Lek opsporen zonder sloopwerk
dankzij de Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage? Laat een lekdetectie uitvoeren door onze professionals.
Hak- en breekwerk is onnodig!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Vlissingen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Belang van een snelle lekdetectie in Vlissingen

Vaak wordt onderschat wat voor gevolgen een lekkage in huis kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan de waterschade die veroorzaakt kan worden aan muren, plafonds en vloeren. Naast een waterlekkage kan er daarbij een gaslek ontstaan. Een gaslek zorgt een explosie- en verstikkingsgevaar in huis. Reden genoeg om de bron van de lekkage tijdig op te sporen! Zelf een lekkage opsporen is vaak erg lastig. Daarom is het slim om een lekdetectie in Vlissingen uit te laten voeren. Door een lekdetectie uit te laten voeren voorkomt u onnodig hak- en breekwerk. Daarnaast wordt het lek nauwkeurig gevonden door de moderne apparatuur.

Voordelen van een lekdetectie in Vlissingen

Een lekkage opsporen met een lekdetectie in Vlissingen brengt verschillende voordelen met zich mee. Denk aan het feit dat het niet langer noodzakelijk is om hak- en breekwerk uit te voeren. Voorheen moest er geregeld een muur worden opengebroken, om tot de bron van een lekkage te kunnen komen. Daarbij bieden we u na afloop een uitgebreid rapport aan met onze bevindingen. Dit rapport kunt u aan een loodgieter, dakdekker of glaszetter geven, om de lekkage voor u te laten verhelpen. Zelf voeren wij geen herstelwerkzaamheden uit bij een lekkage in huis.

Tip: des te sneller u de lekkage door een vakman laat verhelpen, des te kleiner wordt ook de kans op een nare schade aan uw woning!

Hulpmiddelen voor een lekdetectie in huis

Bij een lekdetectie in uw woning kunnen we verschillende hulpmiddelen gebruiken. Het is van de aard van een lekkage afhankelijk, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan een thermografische camera voor een warmtelek, een rookproef voor een gaslek, ultrasone trillingen van een waterlek, enzovoorts. Vooraf zullen onze specialisten u meer vertellen over de werking van deze hulpmiddelen.

Blijf niet met een lekkage zitten, maar los deze zo snel mogelijk op door eerst een lekdetectie in Vlissingen uit te laten voeren.

Neem contact op!

Bel 0118-782503

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons