Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Purmerend –

Geen sloopwerk nodig en de verzekering
vergoedt vaak de kosten

Wij voeren lekdetecties uit zonder sloopwerk dankzij onze geavanceerde apparatuur.
Onze specialisten sporen het lek direct op. Maak nu een afspraak!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Purmerend

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekkage oplossen? Laat een lekdetectie in Purmerend uitvoeren!

Mocht u last denken te hebben van een lekkage binnen uw woning in Purmerend, dan is het van groot belang dat u deze zo snel mogelijk op laat lossen. Als gevolg van een lekkage in uw woning kan er namelijk een blijvende waterschade aan uw woning ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan schimmelplekken op uw muren, rottende plekken in het hout onder uw dakbedekking, enzovoort. Het vinden van de bron van een lekkage kan behoorlijk lastig zijn, waardoor de hulp van specialisten op dit gebied zeer wenselijk is. Deze specialisten vindt u bij de Lekdetectiecentrale! Wij helpen u graag bij het uitvoeren van een lekdetectie in Purmerend. Het voordeel van onze manier van werken is dat het gebruik van hak- en breekwerk bij het vinden van de bron van lekkages overbodig is.

Verschillende vormen van een lekdetectie in Purmerend

Het is van verschillende aspecten afhankelijk welk type lekdetectie in Purmerend het meest geschikt is voor het achterhalen van de bron van een lekkage in uw woning. Denk bijvoorbeeld allereerst aan de plek waar de lekkage zich bevindt. Een lekdetectie in Purmerend met ultrasone trillingen is voornamelijk geschikt voor een lekdetectie in de buurt van koudwaterleidingen. Voor het opsporen van de bron van lekkages rond warmwaterleidingen zullen onze specialisten sneller voor het gebruik van een thermografische camera kiezen. Met dit type camera is het heel eenvoudig om warmteverschillen in kaart te brengen en zo het lek op te sporen.

Een preventieve lekdetectie uit laten voeren

Niet alleen wanneer u met een lekkage in huis te maken heeft kan het uitvoeren van een lekdetectie in Purmerend raadzaam zijn. Ook wanneer u momenteel nog geen last heeft van lekkages kan het fijn zijn om er zeker van te zijn dat er geen lekkages in uw woning voor komen. Wij kunnen u in dit geval helpen met een preventieve lekdetectie in Purmerend! Mocht er bij deze preventieve lekdetectie wel sprake van een beginnende lekkage blijken te zijn, dan heeft u op deze manier nog voldoende tijd om ernstige waterschade te voorkomen.

Neem contact op!

Bel 020-7870152

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons