Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Meppel –

We detecteren lekkages onmiddellijk, zonder de behoefte aan hak- en breekwerk.

Dankzij onze geavanceerde apparatuur en deskundige aanpak is sloopwerk overbodig. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak vergoed door uw verzekering.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u te maken met een lek waarvan de bron onduidelijk is? Onze gespecialiseerde lekdetectie met geavanceerde apparatuur biedt een oplossing, waarbij we sloopwerk vermijden en onnodige reparatiekosten besparen. Bovendien worden de kosten voor onze lekdetectieservice vaak vergoed door uw verzekering.

Lek gevonden! Wat nu?

Na het lokaliseren van het lek ontvangt u van ons een uitgebreid rapport waarin de lekkages nauwkeurig worden beschreven. Dit stelt een loodgieter in staat om exact te weten waar reparaties nodig zijn. Met dit rapport kunt u direct een loodgieter inschakelen voor de reparatie van het lek. Daarnaast kunt u het rapport bij uw verzekering indienen, waarbij de kosten voor lekdetectie in de meeste gevallen worden vergoed.

lekdetectie Meppel

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hoe verloopt lekdetectie in Meppel?

Lekdetectie is een onmisbare service die wordt ingezet om lekkages in gebouwen op te sporen zonder dat er onnodig hak- en breekwerk aan te pas komt. Met geavanceerde apparatuur en methoden kunnen zelfs de kleinste lekken worden opgespoord, ongeacht of ze zich bevinden in leidingen, muren, daken of vloeren. Diverse technieken, zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmeting en druktesten, worden toegepast. Elke methode heeft specifieke voordelen en kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de klant. We staan klaar om lekdetectie in Meppel uit te voeren.

Gedetailleerd rapport

Na de lekdetectie in Meppel ontvangen klanten een uitgebreid rapport met nauwkeurige informatie over de gedetecteerde lekken. Dit rapport is van onschatbare waarde omdat het de exacte locatie van de lekken aangeeft, samen met belangrijke gegevens zoals de omvang van het lek en mogelijke oorzaken. Met deze informatie kunnen loodgieters en andere professionals gericht en efficiënt te werk gaan bij het uitvoeren van de reparaties, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar de bron van de lekkage. Bovendien kunnen klanten het rapport gebruiken om stappen te ondernemen bij hun verzekering, aangezien dergelijke rapporten vaak worden erkend en de kosten van lekdetectie in Meppel worden vergoed. Het gedetailleerde rapport dat klanten ontvangen na lekdetectie biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar dient ook als een praktisch hulpmiddel om lekkages snel en effectief aan te pakken en te verhelpen.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button