Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Almere –

De Lekdetectiecentrale spoort alle
lekken op zonder sloopwerk

Sloopwerk is niet nodig, onze ervaren specialisten sporen lekken op met geavanceerde
apparatuur zonder te hoeven hakken of breken.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Almere

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Last van lekkages? Laat een lekdetectie in Almere uitvoeren!

Bij lekkages in huis is het van groot belang dat u de lekkages zo snel mogelijk laat verhelpen. Des te langer een lekkage blijft voortbestaan, des te groter is ook de kans op waterschade aan uw woning. Het vrijgekomen water zal in muren of vloeren trekken, waar het vervolgens voor lastig te verhelpen schimmelplekken zorgt. De Lekdetectiecentrale helpt u graag bij het oplossen van lekkages! Door een lekdetectie in Almere voor u uit te voeren kunnen we de bron van de lekkage voor u achterhalen. Een loodgietersbedrijf kan de lekkages vervolgens voor u oplossen om verdere waterschade tegen te gaan.

Hulpmiddelen bij een lekdetectie in Almere

Wellicht heeft u zelf al eens geprobeerd om de bron van een lekkage in uw woning met het blote oog te achterhalen. Dit is vaak erg lastig, en soms zelfs onmogelijk. Onze specialisten beschikken over verschillende geavanceerde hulpmiddelen om een lekdetectie in Almere uit te kunnen voeren. Bij het uitvoeren van een lekdetectie rond koudwaterleidingen kunnen we bijvoorbeeld een ultrasoon detectie uitvoeren. Hierbij wordt op basis van de weerkaatsing van ultrasone trillingen bepaald waar de bron van een lekkage zich bevindt. Voor het opsporen van lekkages bij warmwaterleidingen gebruiken we meestal een thermografische camera.

Loodgieter voor het oplossen van de lekkage

Voor het oplossen van de lekkage kunt u een loodgietersbedrijf inschakelen. Na afloop van de lekdetectie in uw woning maken we voor u een uitgebreid rapport van onze bevindingen. Een loodgieter kan in dit rapport de precieze plek van de bron van een lekkage vinden, zodat de loodgieter deze heel doelgericht kan verhelpen. Op deze manier voorkomt u dat er onnodig veel hak- en breekwerk in uw woning moet worden uitgevoerd bij het oplossen van lekkages. Niet alleen is het vervelend om lang in het puin te moeten zitten, ook is dit vaak veel duurder dan onze lekdetectie in Almere.

Neem contact op!

Bel 036-7820503

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons