Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Breda –

Professionele lekdetectie zonder
te hoeven slopen

Bespaar flink met de Lekdetectiecentrale: sloopwerk is dankzij ons overbodig
en de verzekering vergoedt vaak de kosten!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Breda

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Voer bij lekkages een lekdetectie in Breda uit

Niet voor niets behoren lekkages al jaren tot een van de grootste ergernissen van veel woningbezitters. De bron van een lekkage is vaak lastig met het blote oog te achterhalen, als u de lekkage überhaupt tijdig opmerkt. Wanneer de lekkage niet verholpen wordt kan de lekkage voor een vervelende waterschade aan uw muren, vloeren of plafonds zorgen. Veel voorkomende vormen van waterschade zijn schimmelplekken en rottende plekken in hout. Schade die u logischerwijs liever voorkomt! Wij kunnen u helpen bij het opsporen van de bron van lekkages door een lekdetectie in Breda voor u uit te voeren. Er zijn tegenwoordig verschillende hulpmiddelen die we hierbij kunnen gebruiken. Waar in huis heeft u last van lekkages?

Lekdetectie in Breda: welke hulpmiddelen zijn er?

Het is van de plek van de lekkage in huis afhankelijk welke vorm van een lekdetectie in Breda het meest geschikt is. Bij een lekkage in de buurt van koudwaterleidingen zullen onze specialisten in veel gevallen voor een lekdetectie in Breda met ultrasone trillingen kiezen. Als de lekkage rond warmwaterleidingen ontstaan is, kan het gebruik van een thermografische camera juist handig zijn. Door dergelijke hulpmiddelen te gebruiken bij een lekdetectie in Breda is het niet langer noodzakelijk om hak- en breekwerk uit te voeren. Zo voorkomen we dat u nog enige tijd in het puin blijft zitten na het opsporen van de bron van een lekkage.

Loodgieter voor het oplossen van de lekkage

Nadat u de bron van een lekkage door de specialisten van de Lekdetectiecentrale heeft laten opsporen, kunt u een loodgietersbedrijf inschakelen voor het oplossen van de lekkage in huis. Wij kunnen u doorverwijzen naar verschillende ervaren partijen. Een loodgieter kan de bron van de lekkage zeer doelgericht aanpakken op basis van de rapportage van onze lekdetectie in uw woning. Zo hoeft uw woning niet onnodig extra beschadigd te worden voor het verhelpen van lekkages.

Neem contact op!

Bel 076-7820520

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons