Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Dronten –
Geen hak- en breekwerk nodig!

Bespaar kosten dankzij onze professionele werkwijze! Lekkages worden opgespoord met moderne apparatuur, waardoor sloopwerk niet nodig is!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Dronten

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Dronten: wat zijn de voordelen?

Over het algemeen is het nagenoeg onmogelijk om de bron van een lekkage met het blote oog op te sporen. In het bijzonder wanneer het om een lekkage rond uw dakbedekking gaat, of om een lekkage bij leidingen tussen muren. Gelukkig zijn er tegenwoordig handige hulpmiddelen om een lekkagebron te achterhalen! Onze specialisten kunnen een lekdetectie in Dronten voor u uitvoeren, om de lekkage in uw woning op te sporen. Door voor een lekdetectie in Dronten te kiezen, wordt een onnodig gebruik van hak- en breekwerk voorkomen.

Voorheen braken loodgieters vaak grote stukken van muren open, om de bron van een lekkage te vinden. Een lekkage opsporen werd zo een ingrijpende klus! Met onze hulpmiddelen is het gebruik van hak- en breekwerk enkel nog nodig, bij het oplossen van de lekkage. Zo wordt de schade aan uw woning geminimaliseerd!

Handige hulpmiddelen voor een lekdetectie in Dronten

Naast het feit dat wij de noodzaak van hak- en breekwerk minimaliseren, bieden we u verschillende andere voordelen. Denk aan het feit dat wij voor verschillende soorten lekkages een passend hulpmiddel hebben. Een lekdetectie in Dronten laten uitvoeren is namelijk niet alleen interessant bij een lekkage rond waterleidingen. Ook bij een gaslekkage kunt u op onze hulp rekenen! Met een rookproef traceren wij de bron van de gaslekkage. Een loodgieter kan de lekkage vervolgens direct voor u oplossen.

Naast een rookproef kunnen wij hulpmiddelen als een thermografische camera, ultrasone trillingen, een kleurproef en een drukproef gebruiken bij een lekdetectie in Dronten.

Uitgebreid rapport na afloop van een lekdetectie

Nadat wij de lekdetectie in Dronten voor u hebben afgerond, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. Dit rapport kunt u aan een loodgieter overhandigen, om de lekkage voor u op te laten lossen. Ook kunt u dit rapport gebruiken om eventuele kosten voor het herstel van de lekkage vergoed te krijgen via uw verzekeraar. Het is afhankelijk van de bron van lekkages, of deze kosten vergoed worden.

Maak het verhelpen van een lekkage in huis gemakkelijker, door vandaag nog een lekdetectie in Dronten uit te laten voeren!

Neem contact op!

Bel 0321-782501

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons