Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Tiel –
Wij sporen alle lekken op zonder
sloopwerk

Onze specialisten sporen het lek op zonder te hoeven hakken of breken. Bespaar op de
kosten en schakel de Lekdetectiecentrale in.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Tiel

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Tiel uit laten voeren vaak verstandige keuze

Heeft u al eens overwogen om een lekdetectie in Tiel uit te laten voeren? Een lekkage opsporen met een lekdetectie is simpel en kan snel worden uitgevoerd. Doordat het vrijwel onmogelijk is om de bron van een lekkage met het blote oog te vinden, worden vloeren en muren vaak opengehaald. Vaak is dit duur omdat alles moet worden hersteld en niet altijd meteen de juiste muur of vloer wordt opgehaald. Met nieuwe technologieën voor het uitvoeren van een lekdetectie in Tiel, zijn dergelijke werkwijzen niet langer noodzakelijk. Onze specialisten kunnen de bron van een lekkage in veel gevallen zonder hak- en breekwerk uit te voeren voor u achterhalen. Hak- en breekwerk kan soms enkel noodzakelijk zijn voor het oplossen van de lekkage.

Voorbeelden van hulpmiddelen bij lekdetectie in Tiel

Een lekdetectie in Tiel kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Het type hulpmiddel wat gebruikt kan worden, hangt sterk af van het type lekkage in uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het verschil in aanpak bij een gaslek en een waterlek. Bij een gaslek is het gebruikelijk om rook in een leiding te spuiten. Zo’n rookproef zal ertoe leiden, dat het rook op de plekken van de lekkage naar buiten stroomt.

In het geval van een lekkage rond waterleidingen, kan een thermografische camera gebruikt worden. Dit is vooral geschikt voor lekkages bij warmwaterleidingen. De camera brengt de temperatuurverschillen tussen water binnen en buiten de leidingen namelijk heel duidelijk in beeld. Bij koudwaterleidingen kunnen ultrasone trillingen gebruikt worden.

Lekdetectierapport voor vakmensen

Na het uitvoeren van een lekdetectie in Tiel, ontvangt u een uitgebreid rapport. Dit rapport kunnen vakmensen gebruiken voor het daadwerkelijk oplossen van de lekkage. Denk aan een loodgieter of een dakdekker. Zij hoeven dankzij dit rapport niet langer zelf naar de bron van het lek te zoeken.

Voorkom ook in uw woning schade, door een lekdetectie in Tiel uit te laten voeren bij lekkages.

Neem contact op!

Bel 0344-782506

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons