Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Waalwijk –

We sporen lekkages meteen op zonder de noodzaak voor hak- of breekwerk.

Met onze geavanceerde technieken en expertise is er geen sloopwerk nodig. Daarnaast vergoeden verzekeraars vaak de kosten voor lekdetectie.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage en weet u niet precies waar deze zich bevindt? Dankzij onze geavanceerde technologieën en gespecialiseerde lekdetectietechnieken kunnen we hak- en breekwerk voorkomen, wat leidt tot een besparing op onnodige herstelkosten. Daarnaast worden de kosten voor onze lekdetectiediensten vaak gedekt door verzekeringspolissen.

Lek gevonden! Wat nu?

Na het lokaliseren van het lek verstrekken we een gedetailleerd verslag. Dit verslag specificeert de exacte locaties van de lekken, zodat een loodgieter precies weet waar hij moet ingrijpen. Met dit document kunt u vlot een loodgieter aanstellen voor de noodzakelijke herstellingen. Ook dient het verslag als ondersteuning bij het indienen van een vergoedingsaanvraag bij uw verzekeraar, die vaak de kosten voor lekdetectie vergoedt.

Lekdetectie Waalwijk

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat houdt lekdetectie in Waalwijk in?

Lekdetectie in Waalwijk is een essentiële dienst die helpt bij het vinden van lekkages in gebouwen, zonder de noodzaak voor destructief hak- en breekwerk. Onze professionals zetten geavanceerde technieken en apparatuur in, waaronder akoestische sensoren, thermografische camera’s, vochtmeters en drukproeven, om zelfs de meest verborgen lekken te identificeren. Deze lekken kunnen zich overal bevinden, van leidingen en muren tot daken en vloeren, en elke detectiemethode wordt zorgvuldig gekozen op basis van uw specifieke situatie.

Uitgebreide rapportage

Na afloop van de lekdetectie ontvangt u een volledig rapport met uitvoerige details over de ontdekte lekken. Dit verslag geeft niet alleen de precieze locatie weer, maar verschaft ook essentiële informatie over de grootte en vermoedelijke oorzaken van de lekkage. Dit stelt loodgieters en reparatieteams in staat om gericht en met minimale verspilling van tijd reparaties uit te voeren. Dit rapport is eveneens waardevol voor het informeren van uw verzekeringsmaatschappij, die in veel gevallen bereid is de kosten voor lekdetectie te vergoeden. Kortom, het rapport na lekdetectie is een belangrijk document dat u voorziet van cruciale informatie voor een snelle en doeltreffende aanpak van lekkages.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button