Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Gouda –

Lekkages direct opgespoord zonder
hak- en breekwerk

Sloopwerk is overbodig dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele
werkwijze. Uw verzekering vergoedt vaak de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Gouda

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Specialisten op het gebied van een lekdetectie in Gouda

Lekdetectiecentrale is gespecialiseerd op het gebied van lekkages opsporen. Hierbij bieden wij hulp aan woningbezitters met problemen zoals een waterlekkage. Van welk type lekkage wilt u de bron op laten zoeken? Een lekkage opsporen doen wij middels een uitgebreide lekdetectie in Gouda. Bij het uitvoeren van zo’n lekdetectie is het niet langer noodzakelijk om hak- en breekwerk te gebruiken. Iets wat voorheen wel vaak het geval was.

Bij lekkages is het van groot belang, dat u deze zo snel mogelijk laat verhelpen. Zo verkleint u de kans op vervelende waterschade aan uw woning aanzienlijk. Denk bij waterschade bijvoorbeeld aan schimmelplekken of rottend hout.

Werkwijze bij een lekdetectie in Gouda

Een lekdetectie in Gouda kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Bij lekkages rond warmwaterleidingen kunnen we u bijvoorbeeld hulp bieden met een thermografische camera. In het geval van lekkages bij koudwaterleidingen is het gebruik van ultrasone trillingen een goed idee. De tijd tussen het versturen van deze trillingen en het ontvangen van de weerkaatsing hiervan, geeft ons een indicatie van de lekkagebron.

Mocht u te maken hebben met een gaslekkage, dan is een andere aanpak vereist. In dit geval kunnen we u helpen door een rookproef te gebruiken. Het rook wordt in uw gasleiding gespoten om de precieze plek van de lekkage te kunnen achterhalen. Immers, het rook zal op deze plek uit de leiding ontsnappen.

Lekkage opsporen en direct laten verhelpen

Nadat de lekdetectie in Gouda voor u is uitgevoerd, kunt u een loodgieter inschakelen om de lekkage te laten verhelpen. Om het een loodgieter zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we u na het uitvoeren van een lekdetectie een uitgebreid rapport aan. In dit rapport staat heel precies beschreven, waar de bron van uw lekkage zich bevindt. Een loodgieter kan op basis van onze bevindingen direct voor een passende oplossing zorgen. Op deze manier wordt voorkomen dat een loodgieter onnodig veel hak- en breekwerk in huis uitvoert.

Heeft u ook te maken met een lekkage in huis? Laat vandaag nog een lekdetectie in Gouda uitvoeren om waterschade aan uw woning te voorkomen!

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons