Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Woerden –
Lekdetectiecentrale spoort lekkages op zonder onnodige schade aan te brengen!

Dankzij onze moderne apparatuur en professionele werkwijze worden de lekkages zonder hak- en breekwerk opgespoord.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Woerden

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Oplossing bij lekkages: een lekdetectie in Woerden uit laten voeren!

Een van de nadelen aan een lekkage is het feit dat de bron hiervan vaak lastig te achterhalen is. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage rond de leidingen die achter uw muren lopen. Voorheen was het niet ongebruikelijk om de muur in zo’n geval open te halen. Dit is zonde, als blijkt dat de lekkage zich hier niet bevindt! Daarbij is het openhalen van een muur geen garantie, dat u direct op de juiste plek bij de leiding zit. Gelukkig is er tegenwoordig een oplossing, namelijk het laten uitvoeren van een lekdetectie in Woerden. Met een lekdetectie in Woerden is het gebruik van hak- en breekwerk enkel nog nodig bij het oplossen van de lekkage.

Niet alleen voor het verhelpen van een lekkage rond waterleidingen biedt een lekdetectie de uitkomst. Ook voor het oplossen van bijvoorbeeld een gas- of warmtelek kan een lekdetectie een slimme keuze zijn. Waar in uw woning heeft u te maken met lekkages?

Verschillende vormen van een lekdetectie in Woerden

Een lekdetectie in Woerden kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een thermografische camera. In dit geval worden er beelden gemaakt van temperatuurverschillen. Ideaal voor het oplossen van een warmtelek! Met de thermografische camera is het mogelijk om te monitoren, waar de buitenlucht rond uw woning warmer is dan gemiddeld. Dit kan duiden op een lek, waar de warmte uw woning verlaat.

Naast een thermografische camera kunnen onze specialisten een lekkage opsporen met ultrasone trillingen, met een rookproef, of bijvoorbeeld met een kleurproef.

Advies en uitgebreide rapportages

Voordat wij met een lekdetectie in Woerden starten, zullen we u uitgebreid adviseren over de meest geschikte methode. Nadien ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport staat heel precies omschreven, waar de bron van een lekkage zich bevindt. Dit rapport kan door een loodgieter of timmerman gebruikt worden, om de lekkage te verhelpen. Zo hoeft een vakman zelf niet naar de lekkagebron te zoeken, waardoor er niet onnodig veel hak- en breekwerk wordt uitgevoerd.

Laat zo snel mogelijk een lekdetectie in Woerden uitvoeren, als u last denkt te hebben van een lekkage in huis!

Neem contact op!

Bel 0348-782500

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons