Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Zwolle –
Lekkage vakkundig opsporen met
geavanceerde technieken

Lekdetectiecentrale kan bijna alle lekken vinden dankzij onze geavanceerde apparatuur.
Sloopwerk is onnodig en vaak vergoedt uw verzekering de kosten!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Zwolle

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Toepassingen van een professionele lekdetectie in Zwolle

Heeft u in het verleden al eens geprobeerd, om een lekkage met het blote oog op te sporen? Een lekkage opsporen blijkt vaak erg lastig te zijn! Niet voor niets werden er voorheen vaak complete muren en vloeren opengehaald, om tot de kern van het probleem te komen. In de huidige tijd is het openhalen van een vloer of muur overbodig. Verstandiger is het om voor het laten uitvoeren van een lekdetectie in Zwolle te kiezen! Een lekdetectie in Zwolle uitvoeren biedt verschillende voordelen. Zo hoeft er veel minder schade te worden aangericht, om de lekkage op te kunnen lossen. Daarbij is dit methode veel sneller, dan het op een traditionele wijze opsporen van lekkages.

Vaak wordt, geheel ten onrechte, gedacht, dat een lekdetectie in Zwolle enkel handig is bij een lekkage rond waterleidingen of een afvoer. Ook bij bijvoorbeeld een gaslek of een warmtelek kan een lekdetectie de oplossing vormen! Onze professionals beschikken over handige hulpmiddelen om verschillende soorten lekkages op te sporen.

Hulpmiddelen voor een lekdetectie in Zwolle

Voorbeelden van hulpmiddelen die bij een lekdetectie in Zwolle gebruikt kunnen worden, zijn onder meer: een thermografische camera, ultrasone trillingen, een rookproef en een kleurproef. Het hangt logischerwijs sterk van het type lekkage af, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Een lekkage rond warmwaterleidingen wordt vaak al heel anders opgelost, dan een lekkage rond koudwaterleidingen. Laat staat een lekkage rond uw dakbedekking en een gaslek in huis.

Bovenal is het belangrijk om een lekkage zo snel mogelijk te laten verhelpen. De kans op schade en gevaarlijke situaties blijft op deze manier beperkt. Waterschade komt bijvoorbeeld voor in de vorm van schimmelplekken en rottend hout.

Lekkages laten verhelpen door vakmensen

Een lekkage opsporen is iets wat u aan onze professionals over kunt laten. Voor het verhelpen van de lekkage kunt u echter beter voor de hulp van andere vakmensen kiezen. Denk aan een loodgieter, een dakdekker, enzovoorts. Om het deze vakmensen zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we u na een lekdetectie in Zwolle een uitgebreid rapport aan. In dit rapport staan al onze bevindingen en een uitgebreide omschrijving van de bron van de lekkage.

Laat u meer vertellen over de toepassingen van een lekdetectie in Zwolle, door vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Neem contact op!

Bel 038-7820504

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons