Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Drachten –
Lekken professioneel opsporen zonder hak- en breekwerk!

De bron van de lekkage wordt eenvoudig opgespoord met behulp van onze geavanceerde apparatuur! Hierdoor wordt onnodig sloopwerk voorkomen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Drachten

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekkages opsporen met een lekdetectie in Drachten

Het opsporen van lekkages is vaak een hele opgave! Dit komt onder meer door het feit dat de bron van een lekkage nauwelijks met het blote oog te achterhalen valt. Het is echter wel van groot belang dat u een lekkage zo snel mogelijk laat verhelpen. Wanneer u dit niet zou doen, zou u te maken kunnen krijgen met waterschade. Waterschade komt onder meer voor in de vorm van schimmelplekken, rottend hout, enzovoorts. Door een lekdetectie in Drachten uit te laten voeren, is het opsporen van de bron van een lekkage relatief eenvoudig. Een lekdetectie in Drachten kan met verschillende hulpmiddelen worden uitgevoerd.

Manier van werken bij een lekdetectie in Drachten

Voor het uitvoeren van een lekdetectie in Drachten hebben wij de beschikking over verschillende hulpmiddelen. Het hangt sterk van de aard van een lekkage af, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Lekkages rond koudwaterleidingen of een afvoer kunnen bijvoorbeeld het beste worden achterhaald met ultrasone trillingen. Voor een lekdetectie bij warmwaterleidingen is een thermografische camera zeer geschikt. Dit type camera brengt de temperatuurverschillen tussen water binnen en buiten de leidingen heel nauwkeurig in beeld.

Een lekdetectie rond uw dakbedekking kan worden uitgevoerd met een kleurproef. Het gekleurde water zal aan de binnenzijde van uw dak zichtbaar worden rond de bron van de lekkage.

Uitgebreid rapport na een lekdetectie

Een lekkage opsporen is een taak die u aan onze lekdetectiespecialisten over kunt laten. Voor het daadwerkelijk verhelpen van de lekkage dient u echter een loodgieter in te schakelen. Om het de loodgieter zo makkelijk mogelijk te maken, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport staat precies omschreven, waar de bron van de lekkage zich bevindt. Een loodgieter kan op basis van dit rapport voor een doelgerichte oplossing zorgen.

Voorkom onnodig veel hak- en breekwerk in huis, door eerst een lekdetectie in Drachten uit te laten voeren!

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons