Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Leeuwarden –
De bron van het lek wordt opgespoord met onze slimme lekdetectie methoden!

Dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele werkwijze worden de lekken zonder hak- en breekwerk opgespoord.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Leeuwarden

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Leeuwarden zeer breed inzetbaar

Heeft u al eens geprobeerd om de bron van een lekkage zelf op te sporen? Vaak blijkt het nauwelijks mogelijk om de bron van een lekkage met het blote oog te achterhalen. In het verleden kwam er vaak het nodige hak- en breekwerk aan te pas om een lekkage op te lossen. Zo werden muren en vloeren opengehaald, om de bron van de lekkage te kunnen traceren. Tegenwoordig is een lekkage opsporen een stuk makkelijker geworden! Laat een lekdetectie in Leeuwarden uitvoeren, om de bron van de lekkage in uw woning op te laten sporen. Een lekdetectie uitvoeren biedt als voornaamste voordeel, dat het gebruik van hak- en breekwerk niet langer noodzakelijk is.

Wie denkt dat een lekdetectie in Leeuwarden uitvoeren alleen interessant is bij een waterlekkage heeft het mis. Zo kan een lekdetectie ook goed van pas komen bij een gaslekkage! Een gaslekkage kan voor een explosie- en verstikkingsgevaar zorgen, waardoor een snel ingrijpen gewenst is. Met een lekdetectie heeft u de bron van de gaslekkage zo gevonden!

Hulpmiddelen voor een lekdetectie in Leeuwarden

Een lekdetectie in Leeuwarden kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Bij een lek rond warmwaterleidingen, zullen we andere tools gebruiken dan bij koudwaterleidingen. Evenals dat het oplossen van een gaslekkage op een eigen wijze gebeurt! Of wat te denken van het verminderen van het warmteverlies in huis? Ook in zo’n situatie kan het laten uitvoeren van een lekdetectie in Leeuwarden helpen.

Voorbeelden van hulpmiddelen die wij bij ons werk kunnen gebruiken zijn: een thermografische camera, ultrasone trillingen, een rookproef, een kleurproef, enzovoorts. Voordat de specialisten van Lekdetectiecentrale aan de slag gaan, zullen zij u uitgebreid informeren over onze werkwijze.

Loodgietersbedrijf inschakelen voor het oplossen van lekkages

De bevindingen tijdens de lekdetectie in Leeuwarden leggen onze specialisten vast in een uitgebreid rapport. In dit rapport staat heel nauwkeurig omschreven waar de bron van de lekkage zich bevindt. Zo kan het loodgietersbedrijf direct voor een passende oplossing zorgen, zonder zelf nog naar de bron van de lekkage te moeten zoeken.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een lekdetectie in Leeuwarden? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons